Segitseg! Terhes vagyok vagy sem? Nagyon felelotlen voltam!
Figyelt kérdés
Szoval a baratom annak ellenere , hogy megkertem hogy ne tegye a peniszet a csiklomhoz rakta es nem tudja elerte-e a huvelyem vagy sem ... nem elvezett oda se semmi csak az elovaladektol nagyon felek 6 napja voltam termekeny es meg szuz vagyok maximum 5 mp tartott az meg odarakta .Az elott megujjazot de akkor meg nem volt spermas a keze de elovaladek lehetseges volt. Kerem senki ne nevessen ki es a helyesirasert is bocsanat , tudom felelotlenul viselkedtem. Kerem barki segitsen nagyon felek , hogy terhes leszek vagyis vagyok . 16/ lany2017. jún. 19. 08:55
11/24 A kérdező kommentje:
Jolvan felkeresek, csak oda kel szulo is nem ? es anyukamtol nagyon felek , hogy mar ezt is esetleg megtudja.. Mert nagyon szigoru
2017. jún. 19. 10:13
12/24 anonim válasza:
Ha csak oda rakta, akkor nem lehetsz terhes. Ha berakta, na azt megérzed és akkor már nem vagy szűz és előváladéktól is lehetsz terhes. De mivel nem történt behatolás, nem lehetsz terhes.
13/24 A kérdező kommentje:
Csak oda rakta.. Es nagyon megvagyok ilyedve .. Nagyon felelotlen voltam
2017. jún. 19. 11:12
14/24 anonim válasza:
Tanuló pénz. Legközelebb nem leszel ilyen felelőtlen.
15/24 A kérdező kommentje:
Az biztos legkozelebb figyelmes leszek.. Csak most ne legyek terhes ..
2017. jún. 19. 11:33
16/24 anonim válasza:
Ne legyél hülye. Akkor leszel terhes, ha bedugja a farkát és beléd spriccel. Olvass már utána a szaporodásnak! Legyen nálatok mindig gumi, és használjátok is, ha úgy adódik. Amíg nem áll be pontosan a mensid, ne szedj fogamzásgátlót!
20N
17/24 A kérdező kommentje:
Olvastam utana is meg minden.. Es sok helyen azt irtak, hogy egyetlen egy sperma ha belyut azis megtermekenyithet .. Azert vagyok megijedve..
2017. jún. 19. 13:11
18/24 anonim válasza:
Nyugi már! Ettől 100%, hogy nem leszel terhes. Ha a sperma ráment volna a hüvelybemenetre, attól sem lennél az, mert nem tud befolyni a méheden túlra a petevezetőkig, a gyerek pedig ott készül. Szóval a terhességhez egy nagy spriccelés kell a hüvelyedben, nem baj, hogy a csiklodhoz rakta a pasid, bár ha kérted, hogy ne tegye, akkor nem szép dolog.
19/24 anonim válasza:
A sperma nem tud felmásznia hüvelyeden, fogd már fel. Ha a baratod bedugja a farkát, esetleg van egy NAGYON minimális esély a terhességre, de így... Szerintem mondd anyukádnak, hogy beszélgessen el veled az emberi szaporodásról, mert a tudatlanságod siralmas.
20N
20/24 A kérdező kommentje:
Eppen ez.. Anyukam nem beszel velem ilyenekrol hiaba is kerdem. Azt mondja , hogy en kicsi vagyok ehez nem magyaraza el.
2017. jún. 19. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!