Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményetek. Nemvárt után...

Dolcee kérdése:

Véleményetek. Nemvárt után vagyok egy héttel a tesztek negatívak ma voltam orvosnal is annyit mondott hogy a nyálkahártya megvan vastagodva. Van esély meg babára? . Es valojába ha 29. ikere nem vártam akkor mennyi hetes volnék?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
ha megvan bastagodva lehetséges hogy terhes vagy csak korán mentél orvoshoz. nem mindta hogy menj vissza 1 vagy 2 hét mulva?
2017. jún. 5. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolso menstruáciod?Az hogy a doki nem làtta szerintem mèg nem nagy baj.De a tesztnek màr ki kène mutatnia.
2017. jún. 5. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Igen mondta meg vérre is bevagyok rendelve. 29ikere
2017. jún. 6. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Meg tegnap voltam dokinal es komplett émelyegtem , nagyon hányingerem volt napok ota nemkivanok semmit. Ebbol en azt gondoltam hogy az lehetek. Mert ilyen rosszuletet az ember nem játsza meg. Erre mondja nem lát semmit. Nemtudom megemészteni. Akkor miert es mire vannak ezek a rosszulétek. Embertelenseg amit ez a szervezet produkál.
2017. jún. 6. 17:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Legszornyubb az hogy a hasam felvan fujodva mint kisebb tehén ugy nézem ki, es annyira fáj a bal felem hogy szornyu.
2017. jún. 6. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, ha babás vagy, akkor már betöltötted az 5 hetet. Megjött azóta? Ha nem, akkor csináltál újabb tesztet?
2017. jún. 7. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Hello.. Nemjött meg azota. Ma voltam véren.. Kiderul.
2017. jún. 7. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled?
2017. jún. 15. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Hogy nem vagyok terhes..
2017. júl. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!