Terhesen magamtol elkezdtem hasznalni canesten 10mg/g kremet . Tudom orvos tanacsat kellett volna kernem. Felelotlen voltam. De arthat a magzatnak?
18 hetesen lehet használni canestent, de a hüvelygombád nem fog elmúlni ha a csiklódat kenegeted a krémmel, vegyél canesten kúpot, azt használd el, jól kend be a krémmel mert felmarhatja a hüvelyfaladat, na meg a párodat is kenegesd a krémmel pár napig.
de tényleg orvos lásson, mert lehet nem gombád van hanem mondjuk baci, amitől meg koraszülés/vetélés lehet, most ezek a kis fertőzéseket is komoylan kell venni
Bajotok nem lesz tőle, de simán lehet, hogy a te problémádra nem ez volt a megfelelő kezelés.
Egyébként ártani nem árt, terhesen aki úszni jár például, azoknak sokszor ajánlják megelőzésként is a Canestent, legalább is nekem mindkét terhességemnél két különböző orvos és két különböző védőnő is ezt tanácsolta. Szóval alapvetően a babának nem árt, de ha konkrét problémád van, inkább lásson orvos.
Az elso 12 hetben nem ajanljak,de ez a betegtajekoztaton is rajta van.
En hasznaltam,mivel volt meg 2-3 nap mire orvoshoz jutottam,mondtam dokimnak o meg felirt kupot,ha visszajonnenek a tunetek,legyen itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!