Szerintetek engedjem el a dolgot, vagy írjak neki egy levelet? Orvos probléma.
Tehát a történetem 6 hétre nyúlik vissza.
1 napja késett a menstruációm,csináltam tesztet,negatív...
Vártam 1 hetet,teszt halványan de pozitív lett. Vártam még 1 hetet,akkor is ugyanolysn halvány. Elmentem nőgyógyászhoz,aki semmit sem látott,de időben már 6 hetes voltam. Vérvételre nem küldött. Utólag bánom hogy én sem erősködtem vagy mentem el vérvételre magamtól de már mindegy is. Írt ki gyógyszert,norcolutot,elvileg 10 napig kellett volna szedni és megjött volna a menstruációm.
Nem váltottam ki,valahol még reménykedtem mert volt 4 halvány tesztem is,a hasam feszült,derekam leszakadt,mellem égett,a szaglásom meg mint egy cápának olyan éles volt.
7 hetesen visszamentem hozzá,gondolván megnéz újra mert itt még méhenkívüli terhességre gyanakodtam. Nagyon flegmán közölte hogy fogjam már fel hogy nem vagyok terhes,egyem a gyógyszert amit felírt de azért az aszisztense elvégzett egy terhességi tesztet. Negatív. Itt már körberöhögött az orvos. Nagyon megalázó volt az egész. Eltelt még 1 hét. Újabb tesztet csináltam,halvány pozi. Meg sem fordult a fejemben a hcg vérvétel sajnos. Nem jutott eszembe. Itt már 8.hétnél jártam,de ekkor jelentkezett a hányinger amit hányás is kísért.
Nem tudom megmagyarázni,éreztem hogy terhes vagyok.
Foglaltam időpontot egy másik dokihoz,akiről sok jót olvastam. Megvizsgált,majd gratulált hogy 9 hetes kis magzatom van. Egészséges.
A történetben csak az orvos megalázó,flegma stílusa bosszant a legjobban mert ha még ő tényleg nem is látott semmit 6 hetesen,ez a stílus nagyon bánt még most is.
Azon gondolkoztam,hogy írok neki egy levelet hogy köszönöm a lekezelő stílusát,nem hatott rám mert nem hallgattam az "utasítására" ezzel megmentve egy 9 hetes magzat életét.
Igazából csak szeretném ha tudná,talán megnyugodnék.
Az új orvosomnak elmeséltem a történetemet,annyit mondott hogy az orvosnak tudnia kellett volna hogy nem mindenkinek mutatja a teszt a terhességet.
Mit gondoltok erről?
Köszönöm szépen.
Azthiszem ma elkezdem a levelemet. Gondolkodtam a nyílt levélen is,vagy csak egy megosztáson,de azért nem akarom letörni a karrierjét. Bár... Egy orvos ne menjen orvosnak,ha idegesítik a paciensei.
Én sem hagynám annyiban!
És nagyon nagyon gratulálok neked!
7# igazad van ezt a részét elfelejtettem,de egyébként is letettem már erről.
Köszönöm a gratulációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!