Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek engedjem el a...

Szerintetek engedjem el a dolgot, vagy írjak neki egy levelet? Orvos probléma.

Figyelt kérdés

Tehát a történetem 6 hétre nyúlik vissza.

1 napja késett a menstruációm,csináltam tesztet,negatív...

Vártam 1 hetet,teszt halványan de pozitív lett. Vártam még 1 hetet,akkor is ugyanolysn halvány. Elmentem nőgyógyászhoz,aki semmit sem látott,de időben már 6 hetes voltam. Vérvételre nem küldött. Utólag bánom hogy én sem erősködtem vagy mentem el vérvételre magamtól de már mindegy is. Írt ki gyógyszert,norcolutot,elvileg 10 napig kellett volna szedni és megjött volna a menstruációm.

Nem váltottam ki,valahol még reménykedtem mert volt 4 halvány tesztem is,a hasam feszült,derekam leszakadt,mellem égett,a szaglásom meg mint egy cápának olyan éles volt.

7 hetesen visszamentem hozzá,gondolván megnéz újra mert itt még méhenkívüli terhességre gyanakodtam. Nagyon flegmán közölte hogy fogjam már fel hogy nem vagyok terhes,egyem a gyógyszert amit felírt de azért az aszisztense elvégzett egy terhességi tesztet. Negatív. Itt már körberöhögött az orvos. Nagyon megalázó volt az egész. Eltelt még 1 hét. Újabb tesztet csináltam,halvány pozi. Meg sem fordult a fejemben a hcg vérvétel sajnos. Nem jutott eszembe. Itt már 8.hétnél jártam,de ekkor jelentkezett a hányinger amit hányás is kísért.

Nem tudom megmagyarázni,éreztem hogy terhes vagyok.

Foglaltam időpontot egy másik dokihoz,akiről sok jót olvastam. Megvizsgált,majd gratulált hogy 9 hetes kis magzatom van. Egészséges.

A történetben csak az orvos megalázó,flegma stílusa bosszant a legjobban mert ha még ő tényleg nem is látott semmit 6 hetesen,ez a stílus nagyon bánt még most is.

Azon gondolkoztam,hogy írok neki egy levelet hogy köszönöm a lekezelő stílusát,nem hatott rám mert nem hallgattam az "utasítására" ezzel megmentve egy 9 hetes magzat életét.

Igazából csak szeretném ha tudná,talán megnyugodnék.

Az új orvosomnak elmeséltem a történetemet,annyit mondott hogy az orvosnak tudnia kellett volna hogy nem mindenkinek mutatja a teszt a terhességet.

Mit gondoltok erről?

2016. jún. 18. 11:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A halvány teszteimre aztmondta halucinálok annyira akarok már bébit
2016. jún. 18. 11:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irj nyugodtan. Utalom mikor azt hiszik, hogy felsobbrenduek nalad, es lekezeloen bannak veled. Esetleg irhatsz a felettesenek is.
2016. jún. 18. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki nyugodtan, talán leszáll a magas lóról! Még lehet be is panaszolnám...
2016. jún. 18. 12:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akár magán, akár sztk-ás dokinál jártál, érdemes irni a betegjogi képviselönek. Minden rendelőben ki kell függeszteni a nevét és az elérhetöségét. A dokit elmeszelni nem fogják de legalább szakmai berkekben is tudjanak a hozzáállásárol és a viselkedéséről. Egyébként gratulálok a babához és hogy hallgattál a megérzéseidre!
2016. jún. 18. 12:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Azthiszem ma elkezdem a levelemet. Gondolkodtam a nyílt levélen is,vagy csak egy megosztáson,de azért nem akarom letörni a karrierjét. Bár... Egy orvos ne menjen orvosnak,ha idegesítik a paciensei.

2016. jún. 18. 12:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hagynám annyiban!

És nagyon nagyon gratulálok neked!

2016. jún. 18. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fordulj betegjogi képviselőhöz és kérdezd meg, hogy lehet-e ilyen esetben panaszt tenni! Nyilvánosan (pl. facebookon) eszedbe ne jusson ezt kiteregetni, mert még ő fog beperelni hitelrontásért, vagy rágalmazásért.
2016. jún. 18. 13:46
 8/13 A kérdező kommentje:

7# igazad van ezt a részét elfelejtettem,de egyébként is letettem már erről.

Köszönöm a gratulációkat.

2016. jún. 18. 14:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én halvány tesztjeimre a dokim azt mondta, hogy menjek vérvételre, májd uh-ot csinált. Felháborító az egész. Ne hagyd annyiban, ha bánt.
2016. jún. 18. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva ,én azt hiszem nem levelet irogatnék neki hanem személyesen olvasnék be neki.Ez nem pusztán tévedés ,vagy hiba hanem egyész egyszerűen mint orvos csődött mondott.Nagyon gratulálok egyébként!
2016. jún. 18. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!