Ha a 12. heti ultrahangon 80%-ra mondja az orvos a baba nemét, akkor azt mennyire vehetjük komolyan?
Figyelt kérdés
Volt akinek ilyen korán megmondták? Az lett végül? Köszönöm.2016. jún. 17. 13:53
2/13 anonim válasza:
szerintem is 80%-ban veheted komolyan
3/13 anonim válasza:
A 80%os válaszoló ura 80%ot mond, szerintem ez már akkor teljesen biztosan 80% 😀
4/13 anonim válasza:
12 hetesen 85%-ra mondta a dokim, hogy fiú és az is lett. Bele azért nem élném magam.
6/13 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen nem százalékra hanem csak tippre mondta hogy lehet hogy fiú, és most úgy néz ki hogy tényleg az. Még nem született meg de azóta 2x is látták, és fiút mondtak. 28hkm
7/13 anonim válasza:
Semennyire. Ilyen korán kár volt kérdezni, magára valamit is adó doki meg nem tippelget. Hidd el, semmivel sem tudsz most többet a neméről, mintha nem kérdezted volna meg: lehet, hogy fiú lesz, de nem kizárt, hogy lány. Most ennek van értelme?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztük, mondta. Csak kiváncsi voltam, kinek mennyire vált be. Kolléganőmnek mindkét terhességénél fiút mondtak a 12. héten és az is lett.
2016. jún. 17. 14:42
9/13 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, hogy 85% lány. Nem éltem még bele magam, de aztán a 18 hetesen is lányt mondtak, akkor már teljesen biztosra mondta.
10/13 anonim válasza:
Nekem 11.heten mondta a doki hogy log a laba kozott valami..majd genetikai vizsgalaton megerositette egy masik orvos. A 16.heten osszezarta a labat. Es most a 18.heti genetikan mar 100%ra mondtak hogy fiu :) ha kisfiut latnak abbol nem igen lesz kislany ha viszont kislanyt ott lehet elobujik a kukac :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!