Koran mentem? 4 hetes 2 napos vagyok mai huvelyultrahangon semmit nem latott az orvos az van a papíron huvelyi ultrahang negativ! AAkkor nincs baba?
Mi az, hogy negatív?
Az uh leleten nincsen rajta a méhnyálkahártya vastagsága, a petefészkek állapota, stb?
Nekem ilyeneket is mindig írtak. Nem kell visszamenned 1-2 hét múlva? Nem küldött bhcg vérvételre?
Gondolom, pozitív teszted volt, azért mentél. Az lehet, hogy még korán, mert kb 5 hetesen van petezsák. Az utolsó mensitől számoltad a 4 hét 2 napot?
Írj valami részletesebbet, kérlek, így nem fogunk tundi mit mondani.
Most komolyan: neked nincsen szád, amivel OTT , AKKOR megkérdezted volna a dokit????
Ha én odamegyek egy teszttel, h pozitív, és a doki csinál egy UH-t, akkor megkérdezek mindent, de LEGFŐKÉPP azt, hogy VAN-E baba, vagy NINCS.
Párom kb 8. hetesen ment az orvoshoz, mert az ultrahangon akkor tudták kimutatni, hogy van e már szívhang.
Neked 4 hetesen ez korai volt.
Én 5 hetes és 1 napos terhesen voltam nőgyógyásznál, szintén pozitív teszt után. Mivel nagyon rendszertelen volt a menstruációm, és rég meg kellett volna jönnie fogalmam sem volt, hogy mennyi idős lehet a terhesség (akár 7-8 hetes is lehetett volna, ha az utolsó menstruáció időpontját nézzük). Ehhez képest fiatal terhesség volt még, a szikhólyag már látszott, de hozzátette, hogy ha három nappal korábban mentem volna hozzá, akkor semmit nem mutatott volna az ultrahang.
Szóval nyugi, ha pozitív a teszt, akkor van baba. Azért adott időpontot két héttel későbbre, mert addig már szívhangnak is lennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!