Van itt valaki aki az ovuláció elôtt egy nappal történô együttlétbôl esett teherbe?
Figyelt kérdés
Csak akkor tudtunk együtt lenni, az ovuláciò napján vagy utána már nem.
Köszönöm!
2017. máj. 12. 06:03
51/67 A kérdező kommentje:
3-as teszteltél ma is?
2017. máj. 20. 07:53
52/67 anonim válasza:
Igen csináltam egy Gabrielt reggel de negativ lett :( de még nem jött meg. Nem tudom mi lehet már
53/67 A kérdező kommentje:
Biztos nincs rajta egy nagyon halvány csík sem?
Amiket feltettél korábban kèpeket egyértelmûen látszik a második csík, még a 13 dpo-son is látom.
Szerintem ez a Gabriel teszt nem jó.
2017. máj. 20. 21:07
54/67 anonim válasza:
3-as vagyok. Ma reggel teszteltem de csak egy Medilab volt itthon tudom nem a legjobb teszt....halványan de látszik a csíkocskám :) holnap tudok felrakni képet
55/67 anonim válasza:
A Medilab nem reggeli elsőből volt lehet azért ilyen halvány. Ilyenkor amúgy a terhesség elején ilyen lassan termelődik a hcg hogy csak halvány csíkocskám van a 25ös tesztből a 10es teszt óta? 4 nap telt el a tesztek óta
56/67 anonim válasza:
mizujs veletek csajok?nekem 26-28 között kellett megjönnie :)2-es vagyok
57/67 A kérdező kommentje:
Nekünk sajnos nem sikerült ez a hónap.
Reggel teszteltem full negatív. Kétféle teszttel, mindkettô abszolùt negatív. Csutortokon kell megjönnie.
2017. máj. 23. 10:03
58/67 anonim válasza:
Fel a fejjel!még lehet korai volt a teszt :)
59/67 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, 13. dpo-n nagyon halvanyan már mutatna valamit szerintem.
2017. máj. 23. 11:26
60/67 A kérdező kommentje:
Nekem megjött:(
De azért érdekelne, hogy nálatok sikeres lett a hónap?:)
3-as nálad mi a helyzet?:)
2-es?:)
Többiek?
2017. máj. 27. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!