Van itt valaki aki az ovuláció elôtt egy nappal történô együttlétbôl esett teherbe?
Csak akkor tudtunk együtt lenni, az ovuláciò napján vagy utána már nem.
Köszönöm!
Előtte tökéletes! A hímivarsejtek akár 5 napig is élhetnek, megvárják a petesejtet.
Az ovulációtól a petesejt 12-24 óráig termékenyül meg így utána egy nappal már sokkal kisebb az esély mintha elötte csinálnátok. Sok sikert!
Akkor már 3-an vagyunk így :))
1-es köszönöm a választ:)
Jelen! Bár nem egy nap telt el. Szombat este voltunk együtt, vasárnap reggel volt ovum, akkor éreztem a fájdalmat.
13 hóbapos kisfiú anyukája :)
Nekünk is így sikerült.
Én hőmérőztem, viszont egyik este nagyon elkezdett fájni a jobb petefészkem. Na gondoltam hogy ez lessz az ovuláció, gyorsan bele is csaptunk.😃 Aztán a hőmből Kiderült hogy csak másnap repedt meg a tüszőm, tehát a fájdalom csak a próbálkozást jelentette. Kicsit el is keseredtem hogy jajj akkor így lehet hogy nem is sikerült, de az aktus után 10 nappal már halvány pozitív volt a tesztem 😃.
11+6 hkm
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor most már 4-en várjuk mi les;))
Kedves utolsó, te honnantudtad, hogy mikor volt ovud? Ovuteszt? Fájdalom? Hőmérő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!