Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki az ovuláció...

Van itt valaki aki az ovuláció elôtt egy nappal történô együttlétbôl esett teherbe?

Figyelt kérdés

Csak akkor tudtunk együtt lenni, az ovuláciò napján vagy utána már nem.

Köszönöm!

2017. máj. 12. 06:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok, én is drukkolok mindenkinek:) . Én még csak a 4.-5. Dpo-nál tartok.
2017. máj. 14. 21:52
 22/67 anonim ***** válasza:
én a 7. vagyok. jol vagyunk csak a melleim ugy fajnak mint ha két ólom lógna a mellkhasomon :D
2017. máj. 15. 08:00
 23/67 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.Nem tudom miért ilyen korán de tegnap óta nagyon fájnak a melleim.

Pedig,ha van baba még semmi jele nem lehetne.

volt már így valaki?

2017. máj. 15. 13:19
 24/67 anonim ***** válasza:

Sziasztok 3-as vagyok. Már előzőleg írtam hogy elkezdtem pár napja jóstesztelni ma megint erősebb az ovutesztem... viszont csináltam egy 10es terhességit is (one stepes) az meg nega. Elvileg mára nem vártam de még a holnap is belefér. Ma van 13 Dpo. Szerintetek van esély babára?

Felrakom a képet a tesztekről. Felülről lefelé 9. Dpo-tól 13. Dpo-ig lh tesztek (20-as)reggeli első pisiből. Legalsó egy 10-es terhességi mai

[link]

2017. máj. 16. 06:19
 25/67 anonim ***** válasza:
Megint 3-as. Vasárnap óta minden percben szt érzem hogy megjött rendesen görcsölök de semmi.
2017. máj. 16. 06:23
 26/67 A kérdező kommentje:

Hú,nem tudom. Sosem jósteszteltem.

Szépen erősödik a csík az biztos...

Most rákerestem, van ahol azt írják, hogy képes az ovuteszt kimutatni aterhességet 70%-os biztonsággal, de olyat is olvastam, hogy ennek ellenére nem volt terhesség, mert a mensi előtt is megnő az LH szint.

Nem tudom, de nagyon drukkolok!

2017. máj. 16. 07:39
 27/67 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező! Holnap is tesztelek reggel meglátom mi alakul. Egyébként az előző terhességemnél is csináltam jósteszteket szépen erősödött és baba lett de sajnos a 9. héten missed ab lett. Azokat a teszteket már eldobtam nincs mihez viszonyítanom
2017. máj. 16. 07:47
 28/67 A kérdező kommentje:
Teszteltél?
2017. máj. 17. 07:16
 29/67 anonim ***** válasza:

Szia! Igen kép lent. Mintha látnék egy halvány csíkocskát a legalsón de nem tudom

[link]

Negatívba.

[link]

2017. máj. 17. 08:47
 30/67 anonim ***** válasza:
Eddig az összes terhességi tesztem full hómező volt de tényleg semmit nem lehetett látni. Hiába forgattam semmi de ezen az utolsón nem kellett guvasztani a szemem. Szerinted?
2017. máj. 17. 08:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!