Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 2 nappal mekkora...

Ovuláció után 2 nappal mekkora a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel megszakításosan szeretkeztünk. Sokat. A spermám is már átlátszóvá vállt miatta, és alig jött. Mekkora így az esélye a teherbe esésnek? A ciklusa még nem állt be normálisan, de a naptárát vezeti, aszerint rendkívül csekély.

2017. ápr. 4. 01:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Védekezés nem volt, tehát simán lehet terhes. A csőben azért még ott marad az anyag, főleg ha több menet is volt.

Nekem is rendkívül csekély esélyem volt, plusz hormonzavarok, plusz meddőséget okozó gyógyíthatatlan betegség és pár alkalom után terhes lettem. Erre nem lehet alapozni.

2017. ápr. 4. 01:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Minden együttlét után pisiltem, ahogy azt ajánlották, pont azért, hogy kitisztítsam a csövet. Meg meg is mostam alaposan. Ezeket figyelembe véve is?
2017. ápr. 4. 01:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Esély mindenképp van rá akkor is. Szerintem ha nem szeretnéd kitenni szegényt csajt egy abortusznak vagy egy nemkívánt terhességnek, akkor húzz gumit. Kibírod.
2017. ápr. 4. 01:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi.
2017. ápr. 4. 01:53
 5/9 anonim ***** válasza:
A Megszakításos Szex Nem Védekezés. Van rá esély főleg ovu után 2 nappal is. Bármikor Teherbe lehet esni. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz Normálisan. Egy kérdés. Ugye nem egy mobil alkalmazásra bízza a barátnőd az ovulációját?
2017. ápr. 4. 05:28
 6/9 anonim ***** válasza:
19%

ne írjunk már hülyeségeket azért.. ovu után 2 nappal nincs esély a terhességre... még ovu utáni nap esetleg bár akkorsem sok de 2 nappal utána 0!

a petesejt max 12óráig termékenyithető meg. tehát nem. nem lesz valószinüleg terhes a barátnőd de innentől nem ártana védekezni

2017. ápr. 4. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne irjunk hulyesegeket - es hulyesegeket irsz. Classic :D
2017. ápr. 4. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
meséld el drága mi volt benne hülyeség? :) melyik részét nem értetted? a petesejt élettartamát vagy ugy az egész magas volt?
2017. ápr. 4. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a ciklusa nem állt még be rendesen, akkor csupán naptárból nem igazán lehet megmondani, mikor voltovulációja. És ha pont akkor amikor szeretkeztetek? Ha mérte a testhőmérsékletét, akkor abból meg lehet állapítani utólag, mikor volt ovulációja, ugyanis olyankor leesik a testhő. Ha pedig a leeséstől számítva 24 órán belül voltatok együtt, simán teherbe eshetett.
2017. ápr. 5. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!