Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki az ovuláció...

Van itt valaki aki az ovuláció elôtt egy nappal történô együttlétbôl esett teherbe?

Figyelt kérdés

Csak akkor tudtunk együtt lenni, az ovuláciò napján vagy utána már nem.

Köszönöm!

2017. máj. 12. 06:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Onnan tudom az ovut hogy ovutesztelek és érzem a görcsöt most ovukor például egy ici pici vérpötty is jelezte amit eddig nem tapasztaltam egyébként nyákom nem olyan sok volt most mint szokott lenni
2017. máj. 18. 13:42
 42/67 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok aranyosak vagytok :)

Én még nem nagyon merek hinni.

Megy a drukk nektek

2017. máj. 18. 13:47
 43/67 A kérdező kommentje:

3-as, akkor ti az ovus fàjdalom elôtti napon voltatok együtt?

Csak azèrt kérdezem, mert nekem 2 nap volt pozitív az ovuteszt, az elsô pozitív napon voltunk együtt, de az ovus fájdalmat másnap èreztem, akkor is pozitív volt az ovuteszt.

2017. máj. 18. 17:40
 44/67 anonim ***** válasza:
Igen pontosan előtte 1.én pozi volt az ovuteszt 2.án fájt a hasam de 3.án vettem észre a wc papíron a kis vérpöttyöt. Nem tudom pontosan mikor volt a negativ napon mert pont 1.én fogyott el a tesztem. Kicsit később volt pém ebben a hónapban és nem lett elég a teszt
2017. máj. 18. 18:08
 45/67 anonim ***** válasza:
Amúgy tuti jókor voltatok együtt mi is mindig a pozis napokon vagyunk tutira. De nálunk ez a 4. Próbálkozós hónap. Az esély megvan nektek is :)
2017. máj. 18. 18:14
 46/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Itt a 3as. Hát lányok reggel teszteltem egy Gabriellel (a 10es tesztjeim elfogytak) szinte mondhatom h negativ ha forgatom esetleg látok vmit de képen semmi úgyhogy fel sem rakom. Van valakinek tapasztalata a Gabriellel? Vagy még várnom kell mire mutatja?
2017. máj. 19. 10:09
 47/67 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs okod aggodalomra, az a Gabriel teszt nem hiszem, hogy annyira erzékeny lenne, még soha senki sem dícsérte.

Nekem anno az x-epil jött be.

A lényeg, hogy nem jött meg.

2017. máj. 19. 12:54
 48/67 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező a biztatást! Még nem jött meg és semmi jele. Nem szoktam hőmérőzni és nem is vezetek görbét de a napokban kipróbáltam 37 37.1 volt. nem tudom ez számít e valamit
2017. máj. 19. 13:17
 49/67 A kérdező kommentje:

Igen, a hőd is nagyon bíztató! Minden rendben lesz!

Hányadik dpo-n vagy ma?

2017. máj. 19. 13:39
 50/67 anonim ***** válasza:
Ha jól számolom és akkor volt ovum amikor gondolom vagyis 3.án akkor a mai a 16. Dpo.
2017. máj. 19. 13:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!