Van itt valaki aki az ovuláció elôtt egy nappal történô együttlétbôl esett teherbe?
Figyelt kérdés
Csak akkor tudtunk együtt lenni, az ovuláciò napján vagy utána már nem.
Köszönöm!
2017. máj. 12. 06:03
11/67 anonim válasza:
play áruházbol toltottem le a neve periodus naptár. imadom :)
12/67 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy ilyen alkalmazás, de 2 nap csúszással jelzi az ovu-t, mint az ovulációs teszt, ill. ahogy a fájdalmat is érzem.
2017. máj. 12. 11:51
13/67 anonim válasza:
Már Bocsi, de egy telefonos applikáció nem tudhatja hogy neked mikor van pontosan ovulációd. A telefonod nem tudja lemérni a hormonszintedet, ahogy azt sem ha éppen valami hiba csúszik a rendszerbe.Például nekem egyik hónapban 29 napos ciklusom volt, a következőben pedig 34 napos lett. A 29 napos ciklusban pontosan középidőben volt az ovum, a 34 naposban pedig 5 nappal később. Ezt egy applikáció honnan tudta volna? Én hőmérőztem és onnan tudtam hogy mia helyzet. Megbízhatóbb mint egy applikáció.
14/67 A kérdező kommentje:
Akik írtátok, hogy pont ebben a cipőben jártok és most várjátok mi lesz, majd ha lesz kedvetek megírnátok, hogy alakultak végül a dolgok? :)
2017. máj. 12. 12:54
15/67 anonim válasza:
Szia! #3as vagyok nekem ma van a 9. vagy 10. Dpo. teszteltem is reggel egyet egy 10es érzékenységű teszttel persze hogy negativ...nem is tudom mit vártam
Tüneteim nincsenek 16ra nem várom
16/67 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as, hogy megírtad.
De még bármi lehet...
2017. máj. 12. 13:14
17/67 anonim válasza:
Csatlakozom! Mi tesot szeretnenk, igazabol most kezdtem figyelni a peteresem ovutesztel.
Este voltunk egyutt, de ma lett pozi az ovuteszt es mar nem tudunk egyutt lenni egyeb okbol. Hat kivancsi leszek!:)
S
18/67 anonim válasza:
En vagyok aki keddre nem varja. Nekem is meg van az applikacio mindig jelez nem szokott mast merni bar nekem szabalyszeru a mensim. Multhonapba ket napos volt . En nem remenykedek most de hivnom kell az endokrinologust is nagyon felek most tole
19/67 anonim válasza:
Sziasztok! 3-as vagyok. Hogy vagytok? Nekem ma (10. V 11. Dpo) egész nap majdnem megjön érzésem van de még nem jött meg. 3 napja elkezdtem jóstesztelni és erősödik a tesztcsík de nem akarom annyira beleélni magam mert sok helyen olvastam h mensi előtt is lehet több lh a szervezetben. Hát majd meglátjuk mindenesetre a nemvárt napján vagyis 16án szándékozom csak terhességi teszttel tesztelni
20/67 anonim válasza:
2-es vagyok én is jelentkezem majd :) szorítok mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!