Ki nem varja majusban?
Figyelt kérdés
3. probalkozos honapunk, de az elozo ketto utan, alabbhagyott a lelkesedesem a temaval kapcsolatban. Aztan tegnap elott keso este raneztem a furdoszobaban az ovutesztre - ami eddig nekem meg egyszer se mutatott hasznalhato eredmenyt - es hirtelen otlettol vezerelve teszteltem egyet. Olyan eros lett a tesztcsik rajta (pedig mar felido utan vagyok), amilyet talan meg keprol sem lattam soha, nemhogy eloben. :D Na gyorsan kaptunk az alkalmon... es majd 7-en kiderul hogy mennyire volt sikeres ez a honapunk.
30/N
2017. ápr. 24. 17:54
51/57 anonim válasza:
De joo nagyon halkan mondom hogy gratulálok nehogy elkiabáljuk :) alig várom hogy én is azt mondhassam hogy sikerult
52/57 anonim válasza:
Még én se nagyon akarom beleélni magam de köszönöm! Nagyon drukkolok neked! :)
53/57 anonim válasza:
Nálatok miujság? Én ma fura dolgott vettem észre. De az is lehet csak bebeszélem már magamnam. De csikosak lettek a melleim föleg a bal. Remélem ez már jo jel. Volt ilyen valakinek?
54/57 anonim válasza:
Sziasztok, mi újság? Lett valaki babás?
55/57 anonim válasza:
Szia sajnos nekunk nem sikerult most 19 re nem varom.
56/57 anonim válasza:
6 os vagyok , es meg egy par valaszom volt , aki irta hogy megpozibb lett a tesztem :D nekem sikerult
57/57 anonim válasza:
Gratulálok utolsó :-) Én most 12-re nem várom, jelenleg lázas lehetek és benyaltam vmi nyavalyát, és olyan görcseim és derékfájdalmam van, hogy ihaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!