Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ki nem várja mostanába...

Csajok! Ki nem várja mostanában? Én 24re nem várom! 5hónapja próbálkozunk és első babóca lenne!

Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is 24-re nem várom. Van egy ilyen kérdés hogy hó végére nem várók, oda írtunk páran.

Te mikor tesztelsz? Én hétfő (24.) reggel. Gondoltam rá, hogy előbb, annyian írták korábbi kérdésekben hogy előbb pozitív lett, de én inkább kivárom.

2017. ápr. 21. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia:) Kedd-Szerda körül ha nem jön meg! Van has szúrka, mellfájdalom és hányinger 4napja:) reménykedem! Drukkolok neked is:)
2017. ápr. 21. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! 25.re nem várom egyáltalan. 3 éve várjuk a gólyat. Jo lenne ha mar jönne. Nskem meg semmi tünet.
2017. ápr. 21. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:

De türelmes vagy! :-)

Nekem nagyon nehezen megy a WCzés, pedig amúgy elég érzékeny a gyomrom. Nem egy tipikus terhestünet de mindkét terhességem alatt végig fennállt. Meglátjuk...

2017. ápr. 21. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Huh Az jó sok idő :/ drukkolok!:)
2017. ápr. 21. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja 1. Voltam előbb és most, és megy a drukk nektek is!
2017. ápr. 21. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha mar hanyinger van, akkor van annyi hcg, hogy teszt kimutassa, ha terhes vagy, mert a hcg okozza a terhestuneteket. Bar szerintem sanszosabb hogy bebeszeled mert ennyire koran meg nincs ilyen tunet, 6-7. hettol szokott jonni.
2017. ápr. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!