3. probalkozos honapunk, de az elozo ketto utan, alabbhagyott a lelkesedesem a temaval kapcsolatban. Aztan tegnap elott keso este raneztem a furdoszobaban az ovutesztre - ami eddig nekem meg egyszer se mutatott hasznalhato eredmenyt - es hirtelen otlettol vezerelve teszteltem egyet. Olyan eros lett a tesztcsik rajta (pedig mar felido utan vagyok), amilyet talan meg keprol sem lattam soha, nemhogy eloben. :D Na gyorsan kaptunk az alkalmon... es majd 7-en kiderul hogy mennyire volt sikeres ez a honapunk.
ciklus 27 napjan csinaltam a tesztet :) hatha tenyleg pozi , azert mondom mert kicsit korai ,,de kivancsiagbol teszteltem
2017. máj. 15. 12:02
42/57 anonim válasza:
Sziasztok itt újra a kettes :) uj hónap ujabb izgalom :)nekem 26-án kellene majd megjönnie még kicsit odébb van.De lenne egy buta kérdésem volt már valaki ugy hogy ovulációt követő nap elkezdett fájni a melle?Mert én most ugy vagyok.Szerintem megint nem sikerült :( Terhességi jelnek még korai lenne igaz?
2017. máj. 15. 13:35
43/57 anonim válasza:
Hát a fene tudja... én meg elkezdtem ragyásodni. Mondjuk az az érdekes, hogy mensi előtti napokban szoktam kipattogni, nem a peteérés után! Hmm-hmm!
2017. máj. 15. 14:11
44/57 anonim válasza:
Én nem értem ezt az egészet akinek nem kell a baba annak összejönn mi meg hónapok óta itt vigasztaljuk egymást hogy nem baj új hónap új esély stb.Meg minden aprósággal ide jövünk hátha valaki azt mondja hogy igen van esély rá hogy most sikerült :( Azért drukkolok mindenkinek!!!!
2017. máj. 15. 14:34
45/57 Katalin.ladanyi válasza:
21-re nem varom. 19. szulinapom van, szuper lenne egy pozitiv tesz.
vajon tesztelhetek?
2017. máj. 15. 15:49
46/57 anonim válasza:
Még nagyon korai lenne, minimum 20-áig próbáld kibírni, de inkább 21!!!
2017. máj. 15. 17:11
47/57 hanga86 válasza:
Hanga vok!
Nekem ma megjött a semmiből,úgyh újabb Clostis hónap következik.Sok sikert nektek!
2017. máj. 17. 14:07
48/57 anonim válasza:
38 vagyok mma ujra teszteltem ,meg pozibb lettt
2017. máj. 17. 14:08
49/57 anonim válasza:
2-es vagyok ha ovu előtt 2 nappal voltunk eggyütt akkor lehetünk sikeresek a hónapba? Vagy ne is reménykedjek?
2017. máj. 17. 14:55
50/57 anonim válasza:
Kedves 2es! Mi is így voltunk 1.5 2 nappal előtte ma csináltam egy tesztet [link]
Nagyon halvány tegnap meg Halványabb volt azelőtt semmi. Ma vagyok 14 vagy 15 dpon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!