Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majusban?

Ki nem varja majusban?

Figyelt kérdés

3. probalkozos honapunk, de az elozo ketto utan, alabbhagyott a lelkesedesem a temaval kapcsolatban. Aztan tegnap elott keso este raneztem a furdoszobaban az ovutesztre - ami eddig nekem meg egyszer se mutatott hasznalhato eredmenyt - es hirtelen otlettol vezerelve teszteltem egyet. Olyan eros lett a tesztcsik rajta (pedig mar felido utan vagyok), amilyet talan meg keprol sem lattam soha, nemhogy eloben. :D Na gyorsan kaptunk az alkalmon... es majd 7-en kiderul hogy mennyire volt sikeres ez a honapunk.

30/N

2017. ápr. 24. 17:54
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Sajnálom kettes,ne add fel! új hónap, remény ahogy mondod! Fel a fejjel ;) 26/N
2017. ápr. 29. 05:40
 22/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Első vagyok. Ma reggel szerettem volna tesztelni,jobban mondva teszteltem is, de a clearblue digitális teszt nem jelzett semmit.A használati útmutató szerint nem rendeltetés szerűen használtam...hát nem tudom,mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva. Így délután miután hazaértem csináltam egy facelle tesztet, ami igaz halványan de pozitív lett. Remélem minden rendben lesz! Mindenkinek szurkolok nagyon!!! :) 26/N
2017. máj. 2. 17:43
 23/57 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves első/utolsó!! :)
2017. máj. 2. 19:24
 24/57 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves kérdező! Remélem Nektek is szerencsés hónapotok lesz ;)
2017. máj. 3. 06:07
 25/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én május 13ra nem várom 3. baba lenne :)
2017. máj. 3. 09:15
 26/57 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekünk máj. 11-én lesz az első inszeminációnk.

2 éve próbálkozunk már.

2017. máj. 3. 14:58
 27/57 hanga86 ***** válasza:

Gratulálok a pozi teszthez,minden jót kívánok!

Kedden voltam Uh-n,ahol a következőt látta a doki:16.cn-on 11mm endometrium,jobb oldali ováriumban 42mm-es simplex ciszta.

Erre azt mondta h ez tüsző,de 3cm felett már cisztának hívják és repednie kéne bármelyik pillanatban...de én valahogy nem bízom ebben,nincs jó megérzésem.Az tök jó,h a Closti hatott,de sztem nem jó irányba vagy nem tudom.

Majd 20.-a körül kiderül.

Hanga

2017. máj. 4. 08:32
 28/57 A kérdező kommentje:

Ma reggel teszteltem egyet digitális Clear Blue-val (10-es), de negatív lett. Tudom korai volt még, de a ciklusom 24-25 napos szokott lenni, eddig még 3 napnál többet nem késett soha. Ma már a 28. ciklusnapon vagyok, és semmilyen pms tünetem nincs. Csak sok fehér krémes folyásom. Ovu teszt 23-án volt pozitív.

A görbém alapján ti mit mondanátok? Lehet hogy holnap megjön?

[link]

2017. máj. 4. 17:09
 29/57 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy?
2017. máj. 9. 12:40
 30/57 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én május 29-re nem várom, de az még odébb van... igazából most kell a héten belehúzni!!! :D
2017. máj. 9. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!