Ki nem varja majusban?
3. probalkozos honapunk, de az elozo ketto utan, alabbhagyott a lelkesedesem a temaval kapcsolatban. Aztan tegnap elott keso este raneztem a furdoszobaban az ovutesztre - ami eddig nekem meg egyszer se mutatott hasznalhato eredmenyt - es hirtelen otlettol vezerelve teszteltem egyet. Olyan eros lett a tesztcsik rajta (pedig mar felido utan vagyok), amilyet talan meg keprol sem lattam soha, nemhogy eloben. :D Na gyorsan kaptunk az alkalmon... es majd 7-en kiderul hogy mennyire volt sikeres ez a honapunk.
30/N
Sziasztok! Nekünk máj. 11-én lesz az első inszeminációnk.
2 éve próbálkozunk már.
Gratulálok a pozi teszthez,minden jót kívánok!
Kedden voltam Uh-n,ahol a következőt látta a doki:16.cn-on 11mm endometrium,jobb oldali ováriumban 42mm-es simplex ciszta.
Erre azt mondta h ez tüsző,de 3cm felett már cisztának hívják és repednie kéne bármelyik pillanatban...de én valahogy nem bízom ebben,nincs jó megérzésem.Az tök jó,h a Closti hatott,de sztem nem jó irányba vagy nem tudom.
Majd 20.-a körül kiderül.
Hanga
Ma reggel teszteltem egyet digitális Clear Blue-val (10-es), de negatív lett. Tudom korai volt még, de a ciklusom 24-25 napos szokott lenni, eddig még 3 napnál többet nem késett soha. Ma már a 28. ciklusnapon vagyok, és semmilyen pms tünetem nincs. Csak sok fehér krémes folyásom. Ovu teszt 23-án volt pozitív.
A görbém alapján ti mit mondanátok? Lehet hogy holnap megjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!