Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majusban?

Ki nem varja majusban?

Figyelt kérdés

3. probalkozos honapunk, de az elozo ketto utan, alabbhagyott a lelkesedesem a temaval kapcsolatban. Aztan tegnap elott keso este raneztem a furdoszobaban az ovutesztre - ami eddig nekem meg egyszer se mutatott hasznalhato eredmenyt - es hirtelen otlettol vezerelve teszteltem egyet. Olyan eros lett a tesztcsik rajta (pedig mar felido utan vagyok), amilyet talan meg keprol sem lattam soha, nemhogy eloben. :D Na gyorsan kaptunk az alkalmon... es majd 7-en kiderul hogy mennyire volt sikeres ez a honapunk.

30/N

2017. ápr. 24. 17:54
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Ma reggel teszteltem de negativ. Holnap megint megprobálom.Ma elkezdtek fájni a melleim.Nem merem beleélni magam hiába volt egy pozitiv tesztem. De csajok ez hogy lehet? Pénteken pozi ma negativ. Nekunk a harmadik baba lenne. És 32 éves vagyok. Nektek is megy a drukk!!!!!!
2017. ápr. 25. 21:25
 12/57 anonim ***** válasza:
Nekünk az ötödik lenne.
2017. ápr. 26. 17:48
 13/57 anonim ***** válasza:
Kedves kettes, mi a helyzet veled? Teszteltél azota? 26/N
2017. ápr. 27. 21:37
 14/57 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok! Mi Dec.óta szeretnénk babát,ez az első Clostis hónapom,vasárnap veszem be az utolsót,kedden megyek UH-ra.2 napja már érzem,h elkezdődött a peteérésem.Így kb.Május 15-20között nagyon nem várom.

Első baba.Sok sikert mindenkinek!

31N

Hanga

2017. ápr. 27. 22:13
 15/57 anonim ***** válasza:
4 es vagyok nekünk 3 ik baba lenne de ugy várom mintha az elsö jönne.Bizom benne hogy sikerül neked is.
2017. ápr. 27. 22:19
 16/57 anonim ***** válasza:
2-es vagyok.Én most nagyon kétségbevagyok esve.Pozitiv teszt de viszont ma reggel rózsaszínes folyás :( Nem tudom mi történik :(
2017. ápr. 28. 06:24
 17/57 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ilyen előfordul babásan, mensi idején eleinte. A lényeg, hogy nem menstruáció, hanem kevés, rózsaszínes valami. Pihenj le, el fog múlni!
2017. ápr. 28. 08:09
 18/57 anonim ***** válasza:
Köszi nagyon cukik vagytok de hat honap probálkozás után már nagyon félek. Már a melleim se fájnak. De nektek drukkolok. Holnap irok ha addig nem jönn meg akkor jo vagyok.
2017. ápr. 28. 08:23
 19/57 anonim ***** válasza:
Hát nekem úgy van, hogy kedden kéne megjönnie, de mivel legutóbb 30 napos volt, így csütörtöknél előbb semmiképp nem merek tesztelni. Sőt, ha még hozzáveszem azt is, hogy a 22. ciklusnapomon volt a peteérés, ráérek. Jellemző rám a hosszú ciklus, de nem mindig. Kislányom is egy héttel később született meg.
2017. ápr. 28. 13:59
 20/57 anonim ***** válasza:
2_es vagyok. Nekunk nem volt sikeres a honap :( nem baj uj honap uj esély. Nektek viszont nagyon szoritok. Irjatok veletek miujság.
2017. ápr. 28. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!