Mekkora az esélye annak, hogy teherbeestem?
28 éves nő vagyok, mióta az eszemet tudom borzasztóan rendszertelen a menstruációm, van amikor hónapokig 28-30 napra jön meg, de van mikor kimarad egy hónapot.
Tavaly őszig a mesntruációm időpontjai:
2016. aug 17.
2016. október 5.
2016. nov. 16.
2016. dec. 21.
2016. márc. 5.
A naptáram szerint holnap kéne megjönnie, dehát ilyen adatok mellett... A párommal az elmúlt három hétben heti 3szor voltunk együtt, de megszakítással. Ehéten hétfőn viszont belémélvezett. Tünetem absz semmi, amit érzek, az a "megkéne jönnie" érzés, de semmi PMS tünet, talán picit aluszékonyabb vagyok ami nekem mensi előtt szokott lenni. Ja, és a jobb oldalam picit szúrkált az elmúlt napokban. Igazából nem tervezett baba, de nem fogjuk bánni, ha besikeredik. Mit gondoltok, mekkora az esélye?
28N
Esely,az mindig van. Vagy terhes lettel, vagy nem 50-50%. De szerintem nem vagy az.
A rendszertelen menstruacioddal meg fordulj orvoshoz. Ez egyaltalan nem normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!