Mennyi az eselye, hogy teherbeestem? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
1 honapja szedek fog.gatlot, most vagyok a 7napos gyogyszerszunet kozepen. Az orvos azt mondta 2 het utan mar biztosan hat a gyogyszer,de a parom a 11.szem bevetele utan bennem ment el. Ma reggel ota barnas nyulos folyasom van,meg kisse faj a hasam. Ebbol lehet terhesseg?2014. okt. 4. 14:31
2/6 anonim válasza:
Igen, nyilvan lehetsz. Ha azt mo.dja a doki h ket het mire biztosan hat, akkor az nalam 14nap. Ha ti 11-et vartatok, akkor a matek elso osztaly szerint lehetsz terhes.. amugy sztem nem valoszinu, inkabb csak a gyogyszer hormontartalma zavarta meg a ciklusod, de csinalj egy tesztet es akkor tuti lesz
3/6 anonim válasza:
Nyilván most kellene megjönnie, ha a szünet közepén van már. Szerintem nem vagy terhes, ha már barnás, nyúlós folyásod van, hiába mondják sokan, hogy van ilyen terhességnél, igazából nincs, egy kis vérzés sincs, ha terhes vagy. De lehetett volna ebből terhesség is, azt az egy két napot még meg tudtátok volna várni, legközelebb okosabban.
4/6 anonim válasza:
Kedves utolsó, neked mondanám, hogy de, bizony van olyan, hogy terhesen előfordul vérzés, akár rendes menstruáció is. Ez tapasztalat, szóval ne mondd már, hogy hiába írnak ilyet, ilyen nincs :) Amúgy a 2 hét az nekem is 14 nap....de szerintem nem vagy terhes, csinálj egy tesztet.
5/6 anonim válasza:
A gyógyszerhez adnak betegtájékoztatót,olvasd el mit ír,hogy mikortól nyújt teljes védelmet.Amit én szedtem pl az már az első szemtől kezdve teljes védelmet adott,de persze mi akkor is csak úgy voltunk együtt,hogy a párom sosem ment el bennem még gyógyszer mellett sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat igazabol veletlen ment el,nem tudta turtoztetni magat.. nem is engedtem volna meg akkor. A betegtajekoztato szerint az elso szemtol ved,max. ha a 2.-5.napon kezdem akkor kell egy hetig kiegeszito vedekezes,en viszont a mensi elso napjatol kezdtem szedni,ezert se volt bennem akkora felelem. Ha meg holnap is csak barnazgatok biztos lemegyek hetfon egy tesztert. Koszonom a valaszokat!:)
2014. okt. 4. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!