Menyi az eselye hogy teherbeestem? Es mikor tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Utoljara dec.9en volt menzim.
23an voltam egyutt a baratommal s a gumi kiszakadt ...csak utana vettuk eszre...
Tegnap nagyon gyengen wc zes utan ahogy torultem magam a papir vilagos piros volt, de abba is maradt. Tegnap a 8ik napon vol4am aktus utan... lehet ez beagyazodasi verzes.... igazsag szerint nemtervezunk babat.... valaki irna aki hasonloan jart?
2014. jan. 1. 15:15
1/3 anonim válasza:
Hát ez nagyon esélyes! Pont félidőben voltatok együtt és az aktus után 7-10 nappal jelentkezhet a beágyazódási vérzés, ami pár csepp. Egy hét múlva tesztelj, de ha nem vettél be 72 órásat, akkor valószínűsíthető, hogy babó is lehet belőle!
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi, ha baba lenne èn örülnék neki a szivem mèlyèn :)
2014. jan. 1. 16:53
3/3 A kérdező kommentje:
Hàt edig még nemjött meg :) holnap tesztelhetek? ( holnapra nemvárom)
2014. jan. 8. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!