Tarts ki, és várj péntekig vagy inkább szombatig, akkor mutat biztosat!!!
Drukkolok! :)
2013. dec. 2. 11:55
2/17 anonim válasza:
Ha valóban tüszőrepedés után 13 nappal vagy, akkor inkább a napokban nem várod, attól függően, hogy a ciklusod második fele mennyi szokott lenni. Az enyém pl. pont 13, és pont mára nem várom. :) Szerintem akár tesztelhetsz holnap, de ha biztosra akarsz menni, várj még 1-2 napot.
2013. dec. 2. 13:04
3/17 anonim válasza:
szia,nekem 14 napon volt ovum,de nem mára nem várom inkább hanem csütörtökre,azért mert állta lába 30 naposak a ciklusaim.Felteszed a görbédet ??? :) próbálj kitartani még pár napig és drukkolok :)
2013. dec. 2. 13:56
4/17 anonim válasza:
Szerintem, ha vannak tüneteid, akkor van annyi HCG, hogy a teszt kimutassa. (Bár nem vagyok benne biztos) Múlt hónapban nagyon fájt a mellem, alig lehetett hozzáérni, fájt ha picit dörzsölte a ruha és nem lett pozitív a teszt. Ebben a hónapban a mellemet nem is éreztem csak a hasam görcsölgetett, meg egy kicsit hányinger és pozitív lett a nem várt előtt 3 nappal.
2013. dec. 2. 19:44
5/17 anonim válasza:
Gratula utolsó :) remélem követünk :) én sem érzek semmi különöst,csak párom észre vette,hogy bebarnult a mellbimbóm :) van hőgörbéd?? ha igen küld már el ,vagy tedd fel ide :)
2013. dec. 2. 20:28
6/17 A kérdező kommentje:
nincen hogorbem....csak a tegnap es ma kivancsisagbol reggel megmertem es 37 vot
2013. dec. 2. 20:36
7/17 anonim válasza:
Nekem sincs görbém, nem vezetem pontosan. nekem elég összevissza ciklusaim vannak, most például már a 42. napon vagyok, és abból tudom, hogy mára nem várom/vártam, mert most épp elkaptam az ovut, mivel nem értettem miért nincs még fenn a hőm.
Amúgy valami jött... de nem tudom, hogy az most mensi lesz-e. Egész nap egy tisztasági felfogott mindent, de azért inkább pirosas volt, mint barnás. Mensi görcsök sem olyan igaziak... Még várok mi lesz belőle... Szurkolok, amúgy a mell sötétedése lehet egy jó kis jel :)
2013. dec. 2. 23:02
8/17 anonim válasza:
Jah, most látom, hogy a barnulást más valaki írta, akkor az neki szól :)
2013. dec. 2. 23:03
9/17 anonim válasza:
4. vagyok, nekem sincs görbém. Még annyira most kezdtük a próbálkozást, hogy nem kezdtem el mérni. A mell barnulása amúgy nagyon jó jel szerintem is, nekem is változik a színe, sőt az udvarnak az alakja és a mérete is változik.
Teszteltél már kérdező? Kívánom, hogy 2 szép csíkocskád legyen.
2013. dec. 3. 05:57
10/17 anonim válasza:
Megint 4. vagyok. Elfelejtettem írni, hogy én azért vagyok teszt párti, mert pár száz Ft-ért lehet kapni a gyógyszertárban a Kék csík nevű tesztet és szerintem ér annyit, hogy az ember ne idegeskedjen feleslegesen. Viszonylag korán kimutatta nekem és én úgy tudom, hogy elég megbízható. Még egyszer sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!