Aktus után 15 nappal,32-36 napos ciklusnál holnap már tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Elég változóak a ciklusaim, 19, 20-àn voltunk együtt. Csütörtök környékére nem vàrom.
27-28-án volt egy pici barnázás, azóta semmi mensis tünet, pedig szokott ennyivel elötte.
Mit gondoltok, holnap reggel 25-ös facelle teszt mutathat valamit vagy még várjak?
2013. jún. 3. 16:35
1/4 anonim válasza:
nem fog senki lecsukni, ha tesztelsz:)) max. negatív lesz, és megpróbálod csütörtökön is!
2/4 anonim válasza:
Nem tiltja senki,hogy tesztelj....
3/4 anonim válasza:
Szerintem várj még csütörtökig de legalább szerdáig,de ha nem bírsz lődd el holnap reggel,de ha negatívat fog mutatni ne keseredj el teljesen,mert akkor még nem biztos semmi!!
4/4 anonim válasza:
Szerintem már simán tesztelhetsz. Ha már 15 nappal vagy aktus után akkor már minimum halvány pozitívnak kellene lennie. Ha mégis negatív akkor tesztelsz pénteken. Én a helyedben ezt csinálnám. Tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!