Mennyi az esélye annak hogy teherbeestem?
Rosszul fogalmaztam, első vagyok. Egyrészt nem tuti, hogy akkor volt a peteérésed, gondolom, nem végzel olyan dolgokat, amik segítik annak a pontosabb meghatározását, a naptármódszer meg nem 100%-os. (LH tesztezni, hőmérőzni a babát szeretők szoktak, a tünetek meg az idő alapján lőheted be). De ami nem mindegy, hogy az előző hónapban mikor voltatok együtt, azaz hány napra rá végezted el a tesztet és hogy most pontosan hány napot is késik.
Ha néhány napot késik, még bele is férhetne, hogy valami miatt megbolydult ez a ciklus, de a tüneteid-mellérzékenység, folyás, hányinger, kimaradó ciklus-inkább a terhesség mellett szólnak.
Ha 14 napon belül végezted el az aktusra a terhességi tesztet, bőven lehet negatív, még akkor is, ha terhes vagy. Minél később végezted el, annál valószínűbb, hogy valós eredményt mutatott, ráadásul a tesztek érzékenysége is változó, melyik hanyadik napon, milyen hcg szintnél mutatja ki a terhességet, eltér.
Biztosabbat tényleg csak teszt alapján lehet mondani, a február eleje elég rég volt ahhoz, hogy egy most elvégzett teszt kimutassa, ha terhes vagy, a többi amit itt kapsz választ, csak találgatás, valószínűsítgetés, ráadásul a fentebbi dolgokat nem is tudjuk.
mi a párommal mióta együtt vagyunk megszakítással védekeztünk gyógyszert nem szedtem gumit nem szeretjük maradt ez a megoldás mi tudtuk hogy ez nem biztonságos de úgy voltunk vele ha jönni akar a baba akkor jöjjön
1 évig így csináltuk minden nap szinte többször is nagyon aktívak vagyunk. és egy hónapja tudtuk meg hogy sikerült össze hozunk egy babát.
Én nekem az első jel a menstruációm kimaradása volt de nem tulajdonitttam ennek nagy ügyet mert sokszor rendszertelenül jött meg
aztán hirtelen jött egy belső érzésem hogy terhes vagyok csináltam egy tesztet negatív lett.
megdúzzadtak a melleim,fáradt voltam mindig,rossz étvágyam volt akkor tesztelem még egyet az már pozitív lett
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!