Mennyi az esélye hogy terhes?
Vegyetek mindenképp... elmondom miért ... nem szükséges elévezned ahoz hogy teherbe ejtsd a párodat. Az előváladékban is lehet életképes spermium. Főleg úgy, hogy előtte már volt orgazmusod. tehát hiába mosod meg, kimosni nem tudod ...
a másik. Az én gyönyörű szép kislányom egy olyan együttlétből fogant, ahol a párom nem élvezett el bennem, viszont volt előváladék bőven... (és azért tudom hogy akkor fogant, mert külföldön dolgoztam és abban a hónapban csak is akkor voltunk együtt) persze mi terveztük a gyereket és örültünk,de gondolom ti ezzel nem így vagytok ! , úgyhogy én a helyében a barátnődnek rohannék a dokihoz feliratni a gyógyszert ... jobb félni mint megijedni. Az írásodból itélve elég fiatalok vagytok ... legközelebb inkább húzz gumit minden aktusnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!