Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes?

Mennyi az esélye hogy terhes?

Figyelt kérdés
Ma szeretkeztünk a párommal, eloszor gumiba elmentem, aztán ra fel órára, a barátnőm leszopott,megmostam aztán gumi nélkül bele estünk, tudom hulye dolog volt. El nem élveztem, egy idore ugyan abba hagytam de messze volt az elelvezes boven. Lehet baj? Vegyünk 72orasat?
2016. febr. 23. 16:36
 1/3 anonim válasza:
Fontos lenne tudni hogy a ciklusának milyen szakaszában van. Szerintem csak ráparáztok, de ha az titeket megnyugtat inkább vegyetek 72 órásat
2016. febr. 23. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Vegyetek mindenképp... elmondom miért ... nem szükséges elévezned ahoz hogy teherbe ejtsd a párodat. Az előváladékban is lehet életképes spermium. Főleg úgy, hogy előtte már volt orgazmusod. tehát hiába mosod meg, kimosni nem tudod ...

a másik. Az én gyönyörű szép kislányom egy olyan együttlétből fogant, ahol a párom nem élvezett el bennem, viszont volt előváladék bőven... (és azért tudom hogy akkor fogant, mert külföldön dolgoztam és abban a hónapban csak is akkor voltunk együtt) persze mi terveztük a gyereket és örültünk,de gondolom ti ezzel nem így vagytok ! , úgyhogy én a helyében a barátnődnek rohannék a dokihoz feliratni a gyógyszert ... jobb félni mint megijedni. Az írásodból itélve elég fiatalok vagytok ... legközelebb inkább húzz gumit minden aktusnál!

2016. febr. 23. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Csütörtökön lett vege a menstruaciojanak
2016. febr. 23. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!