Holnapra nem várom. Már csináltam tesztet,2-tőt is és mind a kettő pozitív. Akkor ez már biztos? Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
De olyan furcsán fájogat néha a hasam. Bele belevág, aztán meg olyan mintha meg akarna jönni. Mindig rohanok WC-re de semmi. (hál Istennek) Csak az a tesápoló szerű fehér folyásom van. De az elég sok!2008. okt. 13. 08:35
11/15 A kérdező kommentje:
Hát a végén már az volt a taktika, hogy nem volt taktika. Már abszolut nem figyeltünk oda, csak csináltuk amikor kedvünk volt! Már ne görcsöltünk rajta és hát ez lett. De az az érdekes hogy a párom már több mint egy hete mondta nekem hogy most biztos terhes vagyok, mert ő érzi! :))
2008. okt. 13. 09:04
12/15 anonim válasza:
Gratulálok! Képzeld, én is ma reggel teszteltem egy pozitívat!!! Egy hete múlt el a pár napig tartó barnázásom ... de feszül a mellem nagyon és a hasam is szurkál alul ... szóval teszteltem reggel: és nagyon boldog vagyok!!!! A hasszurka azért van, mert tágul a méhed ... ezt hallottam több helyről már! Jó egészséget Nektek! Mindenkinek mielöbbi babavárást!!!
13/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok, és neked is jó egészséget és kitartást kívánok! Remélem minden rendben lesz. Vannak valamilyen tüneteid?
2008. okt. 13. 10:31
14/15 anonim válasza:
Szia! Grautálok a babához! Mi is pont így voltunk, hogy nem figyeltünk már semmit és akkor sikerült, most 8 hetes vagyok.
A megjön érzés nekem a nem várt napjától kb. 2 hétig tarott, utána csak szurkálgatott, görcsölgetett naponta többször és csak pár percig. Ez normális, ilyenkor tágul a méh, illetve a szervezet még nem állt rá arra, hogy nem lesz menstruáció.
Az a lényeg, h. ne vérezz és ne legyen nagyon erős a görcs. Ne emelj, pihenj sokat, főleg az első hetekben, mert ilyenkor tapad meg. Kb. 2 hét múlva mehetsz dokihoz, akkor már a petezsák is szépen fog látszódni és talán már szívhang is lesz, bár nekem 5,5 hetesen még nem volt, csak most. Fantasztikus érzés!!
Boldog babavárást és tényleg vigyázz magadra!
15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és gratulálok neked is! Boldog babavárást!!
2008. okt. 13. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!