Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom. Már...

Holnapra nem várom. Már csináltam tesztet,2-tőt is és mind a kettő pozitív. Akkor ez már biztos? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
De olyan furcsán fájogat néha a hasam. Bele belevág, aztán meg olyan mintha meg akarna jönni. Mindig rohanok WC-re de semmi. (hál Istennek) Csak az a tesápoló szerű fehér folyásom van. De az elég sok!
2008. okt. 13. 08:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát a végén már az volt a taktika, hogy nem volt taktika. Már abszolut nem figyeltünk oda, csak csináltuk amikor kedvünk volt! Már ne görcsöltünk rajta és hát ez lett. De az az érdekes hogy a párom már több mint egy hete mondta nekem hogy most biztos terhes vagyok, mert ő érzi! :))
2008. okt. 13. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Képzeld, én is ma reggel teszteltem egy pozitívat!!! Egy hete múlt el a pár napig tartó barnázásom ... de feszül a mellem nagyon és a hasam is szurkál alul ... szóval teszteltem reggel: és nagyon boldog vagyok!!!! A hasszurka azért van, mert tágul a méhed ... ezt hallottam több helyről már! Jó egészséget Nektek! Mindenkinek mielöbbi babavárást!!!
2008. okt. 13. 10:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok, és neked is jó egészséget és kitartást kívánok! Remélem minden rendben lesz. Vannak valamilyen tüneteid?
2008. okt. 13. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Grautálok a babához! Mi is pont így voltunk, hogy nem figyeltünk már semmit és akkor sikerült, most 8 hetes vagyok.

A megjön érzés nekem a nem várt napjától kb. 2 hétig tarott, utána csak szurkálgatott, görcsölgetett naponta többször és csak pár percig. Ez normális, ilyenkor tágul a méh, illetve a szervezet még nem állt rá arra, hogy nem lesz menstruáció.

Az a lényeg, h. ne vérezz és ne legyen nagyon erős a görcs. Ne emelj, pihenj sokat, főleg az első hetekben, mert ilyenkor tapad meg. Kb. 2 hét múlva mehetsz dokihoz, akkor már a petezsák is szépen fog látszódni és talán már szívhang is lesz, bár nekem 5,5 hetesen még nem volt, csak most. Fantasztikus érzés!!

Boldog babavárást és tényleg vigyázz magadra!

2008. okt. 13. 12:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és gratulálok neked is! Boldog babavárást!!
2008. okt. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!