SOS! Tegnapra nem vartam nem is jott meg ma reggel csinaltam tesztet de a masik csik nagyon halvany, holnapra erosodnie kellene ha ott a baba?
Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula!
Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erősebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erősödő csik.
Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek.
Hidd el erősödni fog a csik.
Tesztelj 2-3 naponta. Ha a második csík erősödni fog, akkor baba. Ha halványulni fog vagy teljesen eltűnik, akkor baba volt, de elment.
Az viszont, hogy akármilyen halványan is, de látszik a második csík, azt jelenti, hogy a baba megfogant, beágyazódott és elkezdett HCG hormont termelni.
Sajnos a koraterhességeknek igen jelentős hányada korán megszakad. A terhességi tesztek feltalálása előtt ezeket az ún. kémiai terhességeket fel sem ismerték, sziplán elkönyvelték annyinak, hogy "késett a vérzés".
Drukkolok neked, hogy erősödjön az a második csík!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!