Már tuti nem baba? Mára, holnapra nem várom, de ma csináltam egy tesztet (Coralene) és negatív lett. A hőm még mindig 37,1, pedig mensi előtt 2-3 nappal visszaszokott menni 36/5-36/6-ra.
Ez még bármi lehet! Annyira szívesen mondanám,hogy tuti baba, de a múlt hónapban nálam is kb. ez volt. Igaz mi még nem terveztük volna, becsúszott bébi lett volna a drágám! Annyi,hogy nekem 3 napig késett is, és 3 napig éreztem, a mindjárt megjön érzést. Aztán végül is csak meg jött!
De az,hogy a teszt még nem mutat semmit, az egy dolog. Ha nem jön meg, két nap múlva reggeli pisiből csinálj még egyet!
Sok sikert!
megvolt neki a 2 hét (majdnem, 1 nappal kevesebb). a 14.naptól számítva a 14.napon (vagyis 28.ciklusnapon )mutatják ki a tesztek. de van akinek és ezt szokták a dokik is mondani, hogy a 14. naptól számítva (peteéréstől) már van olyan teszt amelyik a 10. napon, vagyis a 24.ciklusnapon pozitív eredményt ad.
Erre sok példa volt már itt is.....
sok sikert.
2 kisfiú anyuja
De miért nem mész el és veszel egy másfajta tesztet! Egy 10-es erősségűt! Annak azért már 2-3 napos késésnél ki kellene mutatni!
De sajnos benne van,hogy mástól késik! Nekem is késett a múlt hónapban, és mégsem baba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!