Van itt olyan anyuka aki terhesség alatt nem cigizett, de aztán visszaszokott a baba után?
Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, /nem terveztük/, azonnal leszoktam. Mikor a kicsim megszületett nem szoktam vissza, hiszen szoptattam. Mikor már nem szoptattam kíváncsiságból elszívtam egy szálat. Azóta minden nap 1 szál cigi, ritkán esetleg 2. Ezt már vagy fél éve csinálom. A férjem nem tudja, ha itthon van hétvégén nem gyújtok rá abszolút.
Szerintetek ez az állapot tartható? Több mint 6 hónapja csak napi 1 szál.
Úgyan úgy rászoktam arra a napi 1 szálra mint régen a napi 1 dobozra?
Van, hogy napokig megállom, de most nincs egyetlen szálam sem, és csak arra gondolok, hogy rá kellene gyújtani.
:(
Bocsánat az offért.
Én szerencsére nem szoktam még vissza. Két első anyukától kérdezném, hogy közvetlenül akkor hagyták abba, amikor megtudták, hogy terhesek vagy már korábban? (Én kb. fél évvel előtte le tudtam tenni)
pozitív tesztre leraktam, aztán fél évig szoptattam, nem cigiztem. amikor vége lett, elszívtam napi 6-7 szálat, fél év alatt ez 9-10 szálra növekedett naponta. előtte napi 1 doboz sima szofit szívtam el, most extra light-tal kezdtem, az kevés volt 2 hét után, azóta a light-ot szívom.
szigorúan az erkélyen, főleg este, amikor már alszik a gyerkőc. én nem bánom, hogy újra rágyújtottam, nagyon hiányzott, minden egyes nap. ja, azóta leadtam 20 kilót, és részben ennek köszönhetem, hogy megszűntek a zabálási rohamaim. egyébként szerintem tartható az állapotod, ha újra terhes lennél, hidd el, azonnal elhagynád, mint ahogy anno is elhagytad. napi egy-két szál cigi meg még nem a világvége, bulizni nem jársz, az összes pénzed és mindened a babádra költöd (gondolom), ennyi nekünk is jár. :)
noj
Én most teszem épp másodszor.
Terhesség, szoptatás alatt semmi, utána rögtön cigi. Aztán megint terhesség, szoptatás alatt semmi (most van 13 hónapja, hogy szoptatok) és most szokok vissza éppen. Már csak reggel szoptattam, az se volt túl sok...
Úgyhogy igen, így is lehet ezt...
Én is így voltam.Mikor megláttam a pozitív tesztet,onnantól egyetlen szálat sem szívtam el.1 hónapig tudtam pótlás mellett szoptatni.4 hósan beteg lett a babám,hasmenéses vírust kapott,teljesen kivoltam,férjem éjjel járt dolgozni,segítségem nem volt,első baba...stb.Az első nap még csak fent voltam éjjel nappal,de másnap alig bírtam.Én akkor gyújtottam rá.Lelkiismeret furdalásom van ,de napi 2-3 szálat elszívok.Annyit nem mint régen.
6 hós baba anyukája
Amúgy teljesen átérzem a helyzeted,mert reggel a párom nekem sem hagyott itthon egy szálat se,azt mondtam elsírom magam...:-/
Aztán lementünk sétálni délben,és vettem...már jól vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!