Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom. Már...

Holnapra nem várom. Már csináltam tesztet,2-tőt is és mind a kettő pozitív. Akkor ez már biztos? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
De olyan furcsán fájogat néha a hasam. Bele belevág, aztán meg olyan mintha meg akarna jönni. Mindig rohanok WC-re de semmi. (hál Istennek) Csak az a tesápoló szerű fehér folyásom van. De az elég sok!
2008. okt. 13. 08:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elősször is gratula a babóhoz! Igen, terhes vagy! Varj még 2 hetet, és irány a dokihoz, ő is megerősiti majd!Mióta probalkoztatok? Beágyazódáskor éreztél valamit?
2008. okt. 13. 08:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Terhes vagy, de még ez ilyenkor labilis, vagy megmarad, vagy nem, vagy jó helyen van, vagy nem, de felszálltál a vonatra, már csak meg kell érkezned.
2008. okt. 13. 08:39
 3/15 anonim ***** válasza:

igen, terheas vagy!!!!

minden jót, vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad, stb....

2 hét és menj a dokihoz. hamarabb nem érdemes, mert nem lát semmit és csak visszahív.

én is 2 hét múlva mentem és akkor voltam 6 hét 5 napos és már szívhang is volt.

szép babavárást.

egy 4 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 13. 08:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Jaj annyira jó lenne ha sikerülne már, 5 hónapja próbálkozunk. De mik ezek a fájások a hasamban?
2008. okt. 13. 08:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Már tegnap is éreztem, meg ma is. A menzis görcsöket csak akkor szoktam érezni ha megjött már. Mindig egy erős görcs jelezte hogy beindult. De ez most valahogy más.
2008. okt. 13. 08:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors válszokat!! :))
2008. okt. 13. 08:45
 7/15 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok : nekem egészen a 11. hétig volt mindjárt megjön érzésem... majd elmúlt. ne félj, nem jön meg. :)
2008. okt. 13. 08:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Én is vagyok, holnap kellene megjönnie!De én még nem teszteltem!Mik a tüneteid??
2008. okt. 13. 08:53
 9/15 A kérdező kommentje:

A tüneteim? Hát szédülök, igaz nem egyfolytában, de ha rámjön akkor le kell ülnöm, a melleim érzékenyek, különösen a mellbimóm. Meg van olyan testápolószerű fehér folyásom. Na meg persze ezek a görcsök, de nem olyan erősek mint menzinél. Na meg persze a + tesztek! :))

Nagyon szorítok neked is és mindenkinek!

2008. okt. 13. 08:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztatás!Örülök, hogy neked is sikerült!Nekem 2 nappal ezelőtt volt rózsaszínes folyásom!Mi már 8 hónapja próbálkozunk sikertelenül!Volt valami taktika nektek?
2008. okt. 13. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!