Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény? Elvileg 12 dpo...

Vélemény? Elvileg 12 dpo facelle 25 ös du pisi

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 16. 17:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
66%

2 eset, vagy rossz a masokdik teszt, vagy kemiai terhesseg.

A nogyogyaszom mondta (de sok helyen olvastam/hallotram mar), hogy minden nonek eleteben legalabb egyszer van kemiai terhessege ami megszakad, es tobbek kozott EMIATT sem ajanlott menstruacio elmaradasa elott tesztelni......orvosom mondta, ha a nok nem dpo-k szerint tesztelgetnenek, hanem amikir mar kesik nekik par napja, sokan kimelnek meg magukat a csalodastol.

Nagyon sokszor leirtam ezt mar itt gyakorin, hatha minel tobben tanulnak belole a jovore nezve. Sajnalom :/

2017. márc. 18. 10:59
 22/32 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez a mai nem túl biztató, remélem csak hibás a teszt vagy nem volt jó a minta amiből csináltad. Én mondjuk nem szeretem ezt a facellet, a kazettásat szoktam használni. Ismételd meg holnap, drukkolok!
2017. márc. 18. 19:42
 23/32 anonim ***** válasza:
Azaz, pontozzatok le azt aki esszeru dolgot javasolt. Esz nelkul is lehet elni, csak minek?
2017. márc. 18. 20:20
 24/32 A kérdező kommentje:
én biztos nem pontoztam le senkit...
2017. márc. 18. 20:33
 25/32 A kérdező kommentje:
de egyébként én azt mondom a nőgyógyászok nagy része nem fektet akkora hangsúlyt a vetélésre mint kéne ...minden vetélésnek oka van és erre nem szabad legyinteni...leiden mutáció, progi hiány, pajzsmirigy...stb...a nem várt meg nem mindenkinek egyértelmű főleg aki összevissza ciklusokkal bír....
2017. márc. 18. 20:35
 26/32 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy kb. március 1-jén kezdődött a ciklusod. Nem lehet, hogy a pozitív teszt egy keresztreakció miatt valahogy az lh csúcsodat jelezte? Ma vagy a 19. ciklusnapon az írásod szerint nagyjából. Velem előfordult, hogy a peteéréskor művelt délután halvány pozitívat a hcg teszt, reggel pedig már semmi. (Abban a ciklusban kitolódott a peteérés ténylegesen, rá 12 napra jött meg, ahogy általában tüszőrepedés után nekem szokott.)
2017. márc. 19. 11:24
 27/32 A kérdező kommentje:
egyszer én rákérdeztem itt hasonlóra de én amit kaptam érte :D nézd előfordulhat sok minden szerintem ez is...azt hiszem ezt már így nem tudjuk meg...kíváncsi leszek hogy alakul a ciklusom.....
2017. márc. 19. 12:32
 28/32 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta? Teszteltél még?
2017. márc. 20. 08:48
 29/32 A kérdező kommentje:
most várakozásra álltam át....vessetek meg de én babásnak érzem magam....reggeli hőm 37,1 most mértem az előbb magam 37,4 bár tudom nem mérvadó...émelygéssel ébredtem, mellérzékenység van ...hát kb ennyi amit le tudok írni...a helyzet az hogy a csütörtöki teszt óta utrot is szedek szóóóval nemtom az okozza ezeket a tüneteket ?
2017. márc. 20. 08:57
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok, bár tényleg próbáld magad nem beleélni, mert a hőd teljesen normális, hogy fent van, ha a ciklusod 20. napját taposod, és peteérés után vagy. Én amúgy még ellőnék egy tesztet a helyedben, hisz minimum 2 héttel az együttlét után már mutatnia kéne valamit szerintem. Az még rosszabb, ha beleéled magad és produkálsz is majd tüneteket, aztán csalódsz. De ne így legyen! Drukk a pozinak!
2017. márc. 20. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!