Melyik a környezet barátabb megoldás? Ha pelenkát hordok- légáteresztő elvileg k. barát- vagy az ha lehúzom a wc-t pisi és nagydolog után? 23f
Figyelt kérdés
tudni kell h nagyon sokat pisilek mert sokat iszom és kicsi a hólyag kapacitásom is, ezen felül abdl vagyok és minden este pelusban alszom. és van h nappalra is pelenkás vagyok. és gondolkodom azon h teljesen, 24/7 ben is hordjam, de aggódom a környezetem miatt.. viszont egy wc tartály lehúzása meg rengeteg vizet vesz el.2016. aug. 28. 19:32
2/7 anonim válasza:
most komolyan lusta lennél fél-1 óránként kimenni wc-re inkább egész nap pisis pelenkában lennél?
3/7 anonim válasza:
Nem kötelező mindenkinek normálisnak lennie
4/7 anonim válasza:
És ezt mégis hogy képzelted el? Hogyan hordanád? Büszkén? Én nem akarok kötözködni, de mit fogsz tenni ha megkérdezik mások? Mert eléggé feltűnő szerintem.
5/7 anonim válasza:
Hat eleg fura.. de ha ennyire kornyezetvedo vagy akkor se kel am gusztustalannak lenni.. raersz majd 80 evesen erre.. addig inkabb pisilj szabadteren, bokorba esetleg, az sokkal jobb alternativanak tunik.
6/7 anonim válasza:
A jól megválasztott pelenka gumibugyival, környezet barátabb! Ne halgass senkire, tégy úgy ahogy Neked jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!