Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exbarátnőm terhes lett elvileg...

Exbarátnőm terhes lett elvileg. Honnan lehet tudni biztosra?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el), azóta már szakítottam vele, mert nem lehet megbízni benne. Most bejött a munkahelyemre és azt mondta a teszt terhességet jelzett. Azt mondta találkozzunk, hogy én előttem is megcsinálja. Én mondtam, hogy ok addig intézze az abortuszt és majd hívjon ha valamit sikerül felmutatni ez ügyben. Még négy nap amíg tudok szerezni tesztet és találkozunk is. A kérdés az lenne, hogy egyrészt ilyen korán kimutatható-e a terhesség? A másik, hogy milyen papírt kaphat abortuszról illetve az azt megelőző vizsgálatról. Az egész azért lenne fontos mert nem tudok a munkám miatt vele menni, de tudnom kell, hogy igaz-e bármi amit mond.

2017. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
86%
Valószínű másé, ha ezelőtt az aktus előtt nem voltatok együtt úgy együtt. A terhesség kimutatásához kb. 2 hét kell.
2017. febr. 11. 11:58
 2/47 anonim ***** válasza:
37%
-együtt
2017. febr. 11. 11:59
 3/47 anonim ***** válasza:
92%

Az egy héttel ezelőtti aktusból biztos hogy nem lehet még terhes, és nem mutatna semmit a teszt. Mikor voltatok előtte együtt, védekeztetek e mindig az elejétől végéig.

Abortusz terén kell egy orvosilag megállapított terhesség, vérvételekre kell mennie, családsegítőbe stb. Itt mindenhol kap papírt.

2017. febr. 11. 12:02
 4/47 anonim ***** válasza:
74%
Egy hete voltatok együtt UTOLJÁRA, nyilván azelőtt meg rendszeresen. Az meg a minimum, hogy vele együtt intézed az abortuszt, én nem csak azért, mert ez erkölcsileg elvárható, hanem a te érdeked is: ha nincs támasza, még meggindolja magát és megtartja. Na azzal csúnyán járnál, kicsi csődör. Menj, viselkedj ember módjára, ha nem akarsz apukává válni.
2017. febr. 11. 12:04
 5/47 anonim ***** válasza:
72%

Ha előtte is védekeztetek, akkor igen kicsi az esélye. Az is lehet, hogy kamuzik vagy éppen mástól van a gyerek. Nem irigyellek, jól beválasztottál (ha valóban így történt a dolog, és nincs kicsit elferdítve).

Kísérd el szépen orvoshoz, aki megállapítja a terhességet. Utána már kizárólag rajta múlik a dolog, hogy megtartja-e vagy sem. Ami lehetőséged van, ha védekeztetek, akkor jó eséllyel nem tőled van, és kérhetsz apasági vizsgálatot, ami tisztáz téged.

Persze ha tényleg ilyen hisztériás fajta, és korábban tablettát szedett, akkor előfordulhat, hogy azt valójában nem szedte, és bekapta a legyet. Ez esetben nincs mit csinálni...

2017. febr. 11. 12:10
 6/47 anonim ***** válasza:
100%

Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el),

És elötte voltatok együtt???Mert ha nem akkor sanszos hogy nem te vagy az apa.Egy hét után még nem mutatja ki a teszt a terhességet.

2017. febr. 11. 12:35
 7/47 A kérdező kommentje:
Nem előtte egy 3 hétig nem és az akkori teszt is negatív lett.
2017. febr. 11. 13:08
 8/47 A kérdező kommentje:
Mármint idestova 4 hete volt még egy aktus szintén gumival és utána rá egy hétre teszt megint, ami negatív volt.
2017. febr. 11. 13:11
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem értem ezt a sztorit. Miért tesztel havonta, ha védekeztek?
2017. febr. 11. 13:22
 10/47 A kérdező kommentje:
Mert megkértem rá. Semmi sem 100%.
2017. febr. 11. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!