Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exbarátnőm terhes lett elvileg...

Exbarátnőm terhes lett elvileg. Honnan lehet tudni biztosra?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el), azóta már szakítottam vele, mert nem lehet megbízni benne. Most bejött a munkahelyemre és azt mondta a teszt terhességet jelzett. Azt mondta találkozzunk, hogy én előttem is megcsinálja. Én mondtam, hogy ok addig intézze az abortuszt és majd hívjon ha valamit sikerül felmutatni ez ügyben. Még négy nap amíg tudok szerezni tesztet és találkozunk is. A kérdés az lenne, hogy egyrészt ilyen korán kimutatható-e a terhesség? A másik, hogy milyen papírt kaphat abortuszról illetve az azt megelőző vizsgálatról. Az egész azért lenne fontos mert nem tudok a munkám miatt vele menni, de tudnom kell, hogy igaz-e bármi amit mond.

2017. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
77%

Ha a teszt pozitív lett, valószínű, hogy az ezelőtti aktuból fogant, csak akkor még nem mutatta ki.

Nagyon pofátlan dolog abortuszra küldeni a csajt, te csak megcsináltad, ő meg szenvedjen emiatt? Őt fogják megalázni sokan, az ő testén hajtják végre a műtétet, ő fogja megszenvedni az abortuszt, testileg-lelkileg, lehet, hogy komplikációk lépnek fel, te pedig csak "mosod kezeidet", mert neked nem kell a gyerek.

Legyen benned annyi férfiasság, hogy legalább mellette állsz és támogatod, amiben csak tudod. Nem kell ahhoz együtt lenni, de attól még vállald a felelősséget a gyerekedért.

2017. febr. 11. 15:50
 22/47 anonim ***** válasza:
45%

Lehet, hogy most nehéznek tartod a helyzetet, debiztos, hogy megbánnád, ha az abortusz mellett döntenél, mert azáltal nagyon sok boldogsától esnél el.

Életed végéig tartó lelki sebet szereznél (hidd el, én így jártam, és tudom). Szóval mindenképpen az élet mellett dönts.

??????????

Tényleg? És mitől lenne boldog, attól, hogy muszájból össze kéne költöznie a nővel, akit már nem szeret? Vagy attól, hogy a nő megszüli a gyereket, ő kéthetente elviheti egy hétvégére?

A gyerek, a nő nem is számít?

2017. febr. 11. 16:37
 23/47 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és mégis miben támogassa a casjt? mErt anyagilag tuti nem tudná, gondolom a tesztre is azért kell napokig várni, mert egy ezrese sincs rá...
2017. febr. 11. 16:39
 24/47 anonim ***** válasza:
58%

Abban tudja támogatni a csajt, hogy nem dönti el helyette egyedül, hogy abortusz legyen.

Én sajnos csináltattam abortuszt anno azért, mert nem tudtam, ki az apja, és azóta azt gondolom, hogy ez életem legsötétebb, legbutább dolga volt. Igaz, hogy akkor totál össze voltam zavarodva és nem nagyon mondtam el, csak 2-3 embernek, akik persze nem tudtak és nem is akartak érdemben felvilágosítani, hogy miken gondolkodjak már el, mielőtt az abortusz mellett döntök. Az a baba nem tehetett arról semmit, hogy nekem akkor tiszta zűr volt az életem, és most már azt is tudom, hogy tök mindegy, ki volt az apja, én nagyon szerettem volna azt a babát és ő is engem. És ehhez képest tökmindegy, hogy milyen párkapcsolati bénázásai vannak az embernek, ez a szülő-gyerek szeretet annyival erősebb és tisztább dolog ezeknél. És ezt utólag már soha nem lehet visszacsinálni.

2017. febr. 11. 17:21
 25/47 anonim ***** válasza:
79%

Ha a szakítás végleges, egyedül a nőnek kell dönteni, megtartja-e, felneveli-e egyedül a babát.

A következő lépés az apasági teszt, ha mégis a tied a gyerek, akkor fizetheted a tartásdíjat. (Apasági teszthet ragaszkodni kell!)

A védőnőt kell felkeresni abortusz előtt többször, illetve a nőgyógyász igazolja a terhességet (a 7. héten van szívhang, azelőtt senkit nem küldenek abortuszra), és kell még egy vérvétel, amire beutalót a védőnő vagy a háziorvos adja.

A terhesség aktus után legkorábban 14 nappal mutatható ki. De ugye régebben is összehozhattátok.

Az én tippem, hogy a csaj "váratlanul" el fog vetélni még az abortusz előtt, magyarul: nem terhes, csak téged szivat.

2017. febr. 11. 17:26
 26/47 anonim ***** válasza:
75%

A #25-ös válaszadóval kell egyetértsek. Vagy szivat a csaj, vagy egy régebbi aktusból van a terhesség: ha biztos vagy benne, hogy 100% precízen védekeztetek (azaz egy pillanatra se tetted be gumi nélkül, illetve kiszúrva-kiszakadva sem lehetett az óvszer), akkor bizony mástól van...

Ha segítségre van szüksége az abortuszhoz, akkor mindenképpen érdemes támogatnod, de ha megtartani akarja, akkor kerek perec mondd meg neki, hogy készülhet a DNS tesztre (aminek az árát, ha nem tőled van a gyerek, perelni fogsz tőle) - illetve ha valami csoda folytán mégis a tied, készülhet az egyedülálló anyaságra.

2017. febr. 11. 18:51
 27/47 Emerald ***** válasza:
58%

Ja, tényleg nincs jogod eldönteni, hogy akarod-e azt a gyereket, akinek a fogantatása ellen mindent megtettél, mert józan ésszel azt gondoltad, hogy nem tudod felnevelni.

Ezt egyedül a szektásoknak van joga helyetted eldönteni, ahogy látom, már meg is tették. :D

De ha a sztorit jól értelmezem:

4 hete szex - 1 hétre rá negatív teszt - 1 hete szex - most pozitív teszt.

Na mármost HA tőled terhes, akkor az első aktus során csúszott be a hiba, de ha precízen védekeztél, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy mástól terhes vagy hazudik.

Szerintem őt abortáld... :D

2017. febr. 11. 20:42
 28/47 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, nagy valószínűséggel mind félreértettétek a helyzetet. Az exem nagyon durva dolgokat hazudott már nekem eddig, mint soha meg nem történt öngyilkosság, vagy más személyazonosságaként fenyegetés. Az eddigi beszélgetések egy az egyben a terhesség nem létéről árulkodnak. Ugyanaz a minta én csak meg akarok bizonyosodni róla, hogy minden módszerrel utána leleplezzem a hazugságát. Nem tartaná meg a gyereket, nem is engehetné meg se egyedül se velem. Mindössze vázoltam a helyzetet, hogy konkrétan mi történt, de ebből ne következtessetek arra, hogy hogy lett terhes, mert akkor mindannyiunkat hülyére vesz. Én csak azt akarom megtudni, hogy ahova állítólag elmegy onnan milyen papírrokkal térhet vissza. Én nem kísérhetném el sehova, mert mindig más dolga lenne, ezért kell tudnom, hogy mit hogyan lehet csinálni.
2017. febr. 11. 20:46
 29/47 anonim ***** válasza:
54%
18-as. A gyereke biztosan nem parázik. Egy 1-2 hetes zigóta képtelen a parára. Nincs agya. Az nem árt, ha félni akarsz...
2017. febr. 11. 21:00
 30/47 anonim ***** válasza:
93%

Jahaaaa.... én nagyon rövidre zárnám:

találkozás egy szép fürdőszobás nyugodt lakásban, és ott, az orrod előtt (nem félrevonulva, mert terhes barátnőtől kérhet vizeletet!!!) pisiljen bele egy tiszta műanyag pohárba, amibe TE márts bele a tesztet a papíron leírtak szerint. Ha ERRE nem hajlandó, akkor kamu.

2017. febr. 11. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!