Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exbarátnőm terhes lett elvileg...

Exbarátnőm terhes lett elvileg. Honnan lehet tudni biztosra?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el), azóta már szakítottam vele, mert nem lehet megbízni benne. Most bejött a munkahelyemre és azt mondta a teszt terhességet jelzett. Azt mondta találkozzunk, hogy én előttem is megcsinálja. Én mondtam, hogy ok addig intézze az abortuszt és majd hívjon ha valamit sikerül felmutatni ez ügyben. Még négy nap amíg tudok szerezni tesztet és találkozunk is. A kérdés az lenne, hogy egyrészt ilyen korán kimutatható-e a terhesség? A másik, hogy milyen papírt kaphat abortuszról illetve az azt megelőző vizsgálatról. Az egész azért lenne fontos mert nem tudok a munkám miatt vele menni, de tudnom kell, hogy igaz-e bármi amit mond.

2017. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
gyakorlati terhesség van . Mi az, hogy elvileg?Vesz egy tesztet, és elmegy nőgyogyászhoz az exed, jobb ha elkíséred.
2017. febr. 12. 18:46
 42/47 anonim ***** válasza:
7%

Keress rá az abortusz szóra a youtube-on.

Kitépik a sikító kisbaba kezét és lábát, miközben ő menekülni próbál.

Az abortusz GYILKOSSÁG.

Kétszer is adtál pénzt, hogy kinyírasd a saját gyereked?

2017. febr. 12. 18:53
 43/47 anonim ***** válasza:
17%

A kiállás alatt persze nem azt értem, hogy adjál neki pénzt, és küldjed abortuszra.

Állj ki mellette felelős emberként, a gyermeketek apjaként, (ha terhes egyáltalán).

Mentsd meg őket az abortusztól, mindkettőjüket! Ne ölesd le saját gyerekedet!

Lesz segítség, ha megtartjátok, nem maradtok magatokra.Írhatsz nekem privátban, hogy mik a fejlemények, de itt nyilvánosan is.

Azért vagyunk emberek mindannyian, hogy ne hagyjuk cserben egymást.

2017. febr. 12. 19:00
 44/47 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ez nem kérdés. A kérdés az, hogy - bármi okból - megölhetem-e a gyermekemet. Hiszen egy ember lelke, -legyen bár egy hetes magzat, vagy 70 éves öregúr - UGYANAZ. Ennek az embernek Isten esélyt adott, életet szánt, és ránk bízta. Amit ezek után teszünk, azzal Isten előtt kell majd számot adnunk.
2017. febr. 12. 20:40
 45/47 anonim ***** válasza:
21%
Ha az abortuszt választod, akkor is apa leszel. A többi apától csak az fog megkülönböztetni, hogy - ellentétben velük - a te gyereked halott.
2017. febr. 12. 20:58
 46/47 anonim ***** válasza:
95%

Annak az esélye, hogy úgy terhes, hogy gumival feküdt le vele a Kérdező, plusz még el se élvezett, szinte nulla.

Csináljon egy tesztet ott, előtted, ha negatív, akkor legközelebb ne feküdj le vele egy hónap múlva.... nem is értem, ha ennyire eleged van belőle, minek csinálod...

2017. febr. 13. 08:10
 47/47 anonim ***** válasza:
76%
Van valami újság?
2017. febr. 20. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!