Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exbarátnőm terhes lett elvileg...

Exbarátnőm terhes lett elvileg. Honnan lehet tudni biztosra?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el), azóta már szakítottam vele, mert nem lehet megbízni benne. Most bejött a munkahelyemre és azt mondta a teszt terhességet jelzett. Azt mondta találkozzunk, hogy én előttem is megcsinálja. Én mondtam, hogy ok addig intézze az abortuszt és majd hívjon ha valamit sikerül felmutatni ez ügyben. Még négy nap amíg tudok szerezni tesztet és találkozunk is. A kérdés az lenne, hogy egyrészt ilyen korán kimutatható-e a terhesség? A másik, hogy milyen papírt kaphat abortuszról illetve az azt megelőző vizsgálatról. Az egész azért lenne fontos mert nem tudok a munkám miatt vele menni, de tudnom kell, hogy igaz-e bármi amit mond.

2017. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%

Úgy csinálja a tesztet, hogy te is lásd.

Nem értem, ha ilyen a lány, minek fekszel le vele havonta??

Felejtsd el és keress mást.

2017. febr. 12. 08:12
 32/47 anonim ***** válasza:
88%

Elso korben kell egy ultrahang.arrol kap papirt,datummal,nevvel,mindennel.

Abortuszt csak elo terhesseg kimutatasa utan vegeznek(ergo,dobogo sziv)

Ha az uh megvan,megmondja a dokinak,hogy nem akarja.o ad neki egy kis szorolap szeru papirt,a helyi csaladvedelmis elerhetosegevel.oda el kell mennie,beszelgetnek vele,kap 3 nap gondolkodasi idot,utana visszamegy,kitoltik a papirokat,amikbol kap is boven(tehat ezt is kerheted tole),kap egy csekket is amit befizet(vagy te) es ezekkel kell menni a korhazba.

Ha ezek nincsenek meg,nem terhes.

De szerintem eleg ha az uh rol mutat papirt.mindog,mindenki kap papirt uh n!ha azt mondja nem kapott mar ott bukott a story.

2017. febr. 12. 09:19
 33/47 anonim ***** válasza:
25%

Kedves Kérdező!

Látom, parázol rendesen, ami érthető.

Mielőbb tisztázd a helyzetet, mi innen nem tudjuk megmondani, átvert-e a "barátnőd".

Legjobban tennéd, ha Te is ott lennél egy terhességi tesztnél, az orvosi vizsgálatra elkísérnéd, de ha ez semmiképp nem lehetséges egy UH képhez mindenképp ragaszkodj !!!

Közben lelkileg készülj fel a lehetséges eredményekre:

- a csaj szivat, vagy csak tévedett (ez is könnyen előfordul, a terhességi tesztek sem 100% -osak)

- apa vagy- ez is egy lehetőség, hogy Te már apa vagy.

Ha már apa vagy, az maradsz mindig, akkor ezt már nem lehet visszacsinálni. Akkor már csak egy kérdés marad: egy élő gyermek apja akarsz lenni, vagy egy halotté, akit ( részben)Te magad taszítottál a halálba? Még megmentheted az életét.

2017. febr. 12. 09:48
 34/47 anonim ***** válasza:
42%
Kérdés, hogy egy olyan porontyét, aminek ilyen az anyja, meg akarja-e bárki menteni, vagy inkább menjen a lecsóba a kis jószágkezdemény... amilyen az anya, olyan lesz a gyerek is. Kell ez erre a világra?
2017. febr. 12. 11:16
 35/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Ezt akartam tudni. A további félreértések elkerülése végett: hazudott már korábban terhességről, csak akkor sem volt semmi papír róla.
2017. febr. 12. 11:51
 36/47 anonim ***** válasza:
57%
Ha már szexelsz vele, illene tudnod, hogy aktus után minimum két hét kell, hogy a teszt kimutassa a terhességet. Bár egy ilyen kamugéphez egyáltalán nem is érnék hozzá.
2017. febr. 12. 13:21
 37/47 A kérdező kommentje:
Igen ezt is tudom, de nem akarja felfogni. Van már nála pénz az előző abortuszról, amit én adtam neki. Nem véletlenül nem élveztem el még kotonba sem, meg amúgy se, nehogy hozzá férjen később. Azzal jött, hogy a teszt már 3 nappal kimutatja a terhességet, de ezt ő úgy értette, hogy a szex után. Fogalma sincs a ciklusokról, peteérésről, HCG-ről, vagy egyáltalán a teszt használatáról. Én csináltam meg múltkor is, amit meg állítólag ő csinált, azt a tűzbe dobta állítása szerint.
2017. febr. 12. 14:33
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyet nem értek...minek dugod, ha ilyen?
2017. febr. 12. 15:01
 39/47 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha a barátnőd ennyire infantilis, ahogy írod,akkor a tiéd minden felelősség.

Akkor nem szívat teged, fordítva. Te használod ki őt, és ha teherbe esik, elküldöd abortuszra.

Nem tudom, mennyire érted, amit írok. Az abortusz gyilkosság ez esetben ,és még a lány egészségét is felelőtlenül veszélyezteted.

Ha van benned egy kis emberség, akkor odafigyelsz a lányra, és nem küldöd a vágóhídra saját gyerekedet, akit Te csináltál.

Neki is joga van az élethez, akkor is, ha a szülei értelmileg, érzelmileg, erkölcsileg infantilisak.

Sőt, neked is talán egyetlen esélyed, hogy idős korodra legyen valakid.

Vag ha képtelenek vagytok felnevelni, adjátok örökbe! Még az is jobb, mint saját gyermekedet megölni, mint saját gyermeked anyját újra és újra ab-re küldeni.

2017. febr. 12. 18:13
 40/47 anonim ***** válasza:
58%

Ti aztán összezavartátok a dolgokat.

Hány éves a leányzó? Hiszen még a ciklusát sem tudja számon tartani, a tesztet sem megcsinálni.

Ha kiskorú, a szülő aláírása is kell az abortuszhoz.

Járjál szépen utána, hogy terhes-e egyáltalán.

Lehet, hogy vaklárma. De bármi is az eredmény, ne őt okold,hiszen pontosan ismered a képességeit.

Ha képes voltál folyamatosan lefeküdni vele, akkor állj ki mellette akkor is, ha gondok vannak.

2017. febr. 12. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!