Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exbarátnőm terhes lett elvileg...

Exbarátnőm terhes lett elvileg. Honnan lehet tudni biztosra?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt voltunk együtt utoljára (gumival, nem élveztem el), azóta már szakítottam vele, mert nem lehet megbízni benne. Most bejött a munkahelyemre és azt mondta a teszt terhességet jelzett. Azt mondta találkozzunk, hogy én előttem is megcsinálja. Én mondtam, hogy ok addig intézze az abortuszt és majd hívjon ha valamit sikerül felmutatni ez ügyben. Még négy nap amíg tudok szerezni tesztet és találkozunk is. A kérdés az lenne, hogy egyrészt ilyen korán kimutatható-e a terhesség? A másik, hogy milyen papírt kaphat abortuszról illetve az azt megelőző vizsgálatról. Az egész azért lenne fontos mert nem tudok a munkám miatt vele menni, de tudnom kell, hogy igaz-e bármi amit mond.

2017. febr. 11. 11:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%
Ha igaz amit írsz az együttlérekről akkor szerintem nem tőled terhes!
2017. febr. 11. 13:59
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező!

1 héttel az aktus után hiába tesztelteted! NEM mutatja ki!

Simán lehet terhes a 4 héttel ezelőtti, már (feleslegesen) "letesztelt" aktusból.

2017. febr. 11. 14:42
 13/47 anonim ***** válasza:
11%
Még ha szakítottatok is: megöletnéd a saját fiadat? Szerintem jobb ember vagy te annál.
2017. febr. 11. 15:24
 14/47 anonim ***** válasza:
59%

Azt, ami most van, „visszacsinálni” nem lehet. Ha az abortusz mellett döntötök, te már akkor sem maradsz az, aki előtte voltál. Ha nem akarsz róla tudomást venni, vagy ha abortuszt javasolsz a lánynak, azzal nem tudod meg nem történtté tenni a dolgot. Még ha Te “vigyáztál” is, és úgy érzed, a lány becsapott vagy ő mulasztott el védekezni: a baba a kettőtök szerelmeskedéséből, kettőtök testéből lett. Ezért ketten kelletek a megoldáshoz is.

Próbáld elfogadni, hogy a lány is nagyon nehéz helyzetben van: rémült, ideges, esetleg agresszív. De ahelyett, hogy mindketten külön birkóztok meg a fojtogató helyzettel, együtt könnyebb lesz legyőzni. A megbeszélés biztosan szenvedélyes és felkavaró lesz, hiszen a legfontosabbról van szó. De…

…az eddigiekből is kiderül a legfontosabb: ne sajnálj időt a döntés meghozatalára! Ne úgy akard megoldani, ahogyan a legegyszerűbb: hogy elmenekülsz, nem gondolsz bele – hanem dönts férfiként! Ne erősnek mutasd magad, hanem légy inkább bátor: nézz igazán szembe a helyzettel, amelyet magatoknak okoztatok, és olyan döntést hozz, amivel egész életedben – ősz aggastyán-korodig – együtt tudsz élni.

2017. febr. 11. 15:26
 15/47 anonim ***** válasza:
44%
Attól, hogy szakítottál vele, még a te gyerekedet várja, Függetlenül attól, hogy az anyjával nem vagy együtt, a gyereknek szüksége van rád. gondolj bele, ha a te szüleid is mmiután megfogantál, szakítottak volna, és ezért megölnek, mit szólnál hozzá?
2017. febr. 11. 15:27
 16/47 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy most nehéznek tartod a helyzetet, debiztos, hogy megbánnád, ha az abortusz mellett döntenél, mert azáltal nagyon sok boldogsától esnél el.

Életed végéig tartó lelki sebet szereznél (hidd el, én így jártam, és tudom). Szóval mindenképpen az élet mellett dönts.

2017. febr. 11. 15:29
 17/47 anonim ***** válasza:
48%
Én pont ugyanebben a helyzetben voltam 3 éve. Nem élünk együtt már párommal. A kisfiam már 3 éves, és a világ minden kincséért sem adnám semmiért. Nagyon közel voltunk hozzá, hogy elvetessük, de egy banális véletlen folytán nem tudzunk elmenni az adott időpontra - lerobbant a kocsi - másnap viszont egy ismerősünk bemutatott egy hölgyet, aki azzal foglalkozik, hogy segítsen az abortuszon gondolkodóknak, és meggyőzött arról, hogy helytelen, amit tenni akarok. látod, milyen apróságokon múlik egy élet?
2017. febr. 11. 15:30
 18/47 anonim ***** válasza:
12%
Tudom, hogy most be vagy parázva, de a gyereked még jobban, hogy mi lesz.
2017. febr. 11. 15:31
 19/47 anonim ***** válasza:
34%
Ha férfi vagy, támogatod a lányt.
2017. febr. 11. 15:32
 20/47 anonim ***** válasza:
60%
Egy hetes terhességet nincs az a teszt, amelyik kimutat. Erős kamuszagot érzek.
2017. febr. 11. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!