Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusaim változó hosszúságú...

A ciklusaim változó hosszúságúak, de álltalában 40-50 nap közöttiek szoktak lenni. Elvileg most a 28-dik napon volt pé-m amiből pozitív terhességi tesztet kaptam jó 22 napja. Hány hetes terhesnek számítok?

Figyelt kérdés

Azért merült fel kérdésként bennem ez, mert mindenhol csak 28 napos ciklusokkal számolnak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 26. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hosszu ciklusbol fogant mindket gyermekem. En is tudtam az ovu pontos datumat,igy abbol visszaszamoltam 14 napot es azt vettem az utolso mensim elso napjanak. Igy kalkulaltam ki,h hany hetes lehetek.

Ez a modszer mindketszer bevallt es az uh-k igazoltak a szamitasomat. Sot! A szules is mindketszer a kiirt napont tortent!

2017. febr. 26. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, helyesbítek most tartok a 22-dik dpon és a 13-14 napon lett pozitív a teszem.:)
2017. febr. 26. 14:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Én is hasonlóban gondolkodtam,hogy talán így ahogy írod mert kicsit soknak tartanám, ha már most 7 hetes babásnak számítanék.
2017. febr. 26. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor a 15. Nap reggel volt pèd, onnan szamolj vissza 14napot.:)
2017. febr. 26. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
22. dpo az 5 hetes terhesség. Számold nyugodtan az ovu napját kerek 2 hetes terhességnek!
2017. febr. 26. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!