Ezt bajt jelent? Tüszőrepedésem 2 napja volt elvileg és azóta is fáj a méhem és feszül a hasam?
Figyelt kérdés
ez elszokott múlni nálam egy nap után, ovuteszt és uh alapján tudom a pontos történések napját, lehet h ciszta lett belőle végül? vagy nem jelent bajt h azóta is fájdalmaim vannak? clostit szedtem, teheti az?2017. márc. 9. 10:40
1/14 anonim válasza:
Nekem is Clostys hónapom van, 15. napon vagyok és úgy gondolom, ma hajnalban volt ovum. A ma reggeli hőm már szép magas lett, reggel óta szurkált az egyik petefészkem, és teltnek, puffadnak érzem az egész alhasamat, mintha félidős terhes lennék. Clostyval elvileg "intenzívebb" az egész peteérés és sárgatest működési folyamat, szerintem amiatt van ez. Nem gondolnám kórosnak.
2/14 A kérdező kommentje:
ó értem köszönöm, megnyugtattál, hálás vagyok.:) én a 17.ciklusnapomon tartok, amikor doki mérte azt mondta még aznap megrepedhet másnap este kezdődött a fájdalom és ma is még erős az ovutesztem máskor ilyenkor tök negativ most közepes erősségű, tuszorepedes utan ugytudom tök negativ kellene legyen , vagy nem szamit az erőssége??
2017. márc. 9. 12:36
3/14 A kérdező kommentje:
duphaston is szedek a tegnapi naptól
2017. márc. 9. 12:37
4/14 anonim válasza:
Nem számít az erőssége egyáltalán, van akinek egész hónapban kétcsíkos valamennyire, emiatt se aggódj.
5/14 anonim válasza:
Én Duphaston receptet kaptam, nekem csak pozi tesztnél kell elkezdenem, az én dokim nem szedeti már ovu után. Nem hinném, hogy erre reagál az LH teszt, de mondom, nincs is jelentősége.
6/14 A kérdező kommentje:
jaj nagyon-nagyon köszönöm annyira kivoltam már a tanácstalanságtól.:) nekem nemtudom miért irta fel, 1et kell szednem minden nap, amig el nem fogy(20nap) vagy ha negativ a teszt 2 nap késés után akkor megnéz és abbahagyhatom h megjöjjön.
2017. márc. 9. 12:41
7/14 anonim válasza:
Ja és még az jutott eszembe, hogy a kisfiam is Closty mellett lett, vele is csak pozitív HCG teszt után kezdtem a Duphastont. Ezt orvosa válogatja, hogy ki hogy látja jónak. De nem volt gond így sem, mert A Closty "combosabb" peteérést csinál, nem is pecsételtem, amikor teherbe estem, pedig jellemző nálam, mert alacsony amúgy a progim, van peteérésem, de úgymond gyenge utána a sárgatest működés.
#1 voltam még mindig
:)
8/14 A kérdező kommentje:
nekem azért adta h ne a progeszteronon muljon mivel az segiti a sárgatest mukodését és nemtudni az jó-e nálam és az ugye már repedés után jelen van :) köszi a sok-sok infót!!! :) grat a kisfiadhoz
2017. márc. 9. 12:46
9/14 anonim válasza:
Köszönöm! :) Remélem, sikeres hónapot zárunk mindketten! :) Drukkolok!
10/14 A kérdező kommentje:
énis remélem, még 13 nap és kiderül.) remélem megirod h mi lett
2017. márc. 9. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!