Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj ha nem megy felfelé a...

Baj ha nem megy felfelé a höm? Vagy még koari? Elvileg uh szerint a 17. napon volt tüszörepedésem.

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 08:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2009. máj. 30. 08:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mehetne feljebb de NYUGI, fog! Ne tesztelgess ilyen hamar mert csak elszomorodsz. Majd a 28. nap után próbálkozz:)))
2009. máj. 30. 08:43
 3/12 A kérdező kommentje:
ok köszi akkor legközelebb tesztelek ha nem jön meg addig szerdán. az lesz a 28. napom. de napok ota mensi érzés van néha a méhemben, és oldalt fáj a mellem. állandoan fáradt vagyok.. csak nem tudom hogy jo e a 28. nap mert van hogy 23 napra de van hogy 34 napra jön meg..
2009. máj. 30. 08:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 14.-napon volt au ovu.

Nagyon tartalmas és szép a diagrammod.

14.nap után feljebb ment a hőd szépen és a minimum 2 tized simán megvan.

De azután látom h újra jelentkezett a tojásfehérje egy napra,de akkor már a méhszáj nem volt annyira nyitva.

Mégis az Uh biztosabb adat,s ha az aztmondja h 17.napon volt akkor higyjünk neki.

Babásodásra minenképp nagy esély van.

Nagyon hasonlít az én görbémre és feljegyzéseimre amikor terhes maradtam.

Lehet neked is 2 petesejted ért meg.

2009. máj. 30. 08:51
 5/12 A kérdező kommentje:
szia nagyon köszi amit irtál.. van remény akkor.. én éreztem a 13 nap körül a pé-t minden tünetével együtt. (hö, nyák, méhszáj, sex kivánás meg ilyenek) és mikor a dokinéál voltam akkor látott 3 tüszöt a legnagyobb 1,5 cm-s volt ezét mondta hogy a 17. napon fog megrepedni valszeg. de az nap nem éreztem semmit, arra gondoltam hogy amikor én éreztem elötte pár nappal hogy megrepedt a tüszöm, és azt a doki már nem látta, csak a maradék tüszöket? van ilyen? és megrepedt amikor én hittem és amit ö látott az meg már nem?
2009. máj. 30. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy cseppet se ijedj meg a menszis tünetektől,mert nekem is megvoltak mindegyik(cicifájás,fejfájás,émelygés,görcsölés)és mégis terhes maradtam.

Mióta próbálkoztok?

Tesztelni még korai,de pár nap múlva(2)már próbálkozhatsz a Qupidóval.

2009. máj. 30. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy van ahogy te érzed,mert:

ahol megreped a tüsző,ott visszamarad a sárgatest,ami termeli a progeszteront (terhesség védő hormon)

A dokid valószínűleg ezt látta.

Csak ne essen le a hőd.

Az is lehet,h amit a doki látott az visszafejlődött,de megvan rá az esély h az is megrepedt és akkor ikrek lehetnek.Én így jártam.

2009. máj. 30. 09:01
 8/12 A kérdező kommentje:

atyaég ikrek.. nagyon jo lenne az is:) vagy mindegy. már 29. honapja probálkozunk de ebben a honapban volt elöször hogy höméröztemn és lh tesztet használtam és sokat is voltunk együtt, meg a dokihoz is elmentem uh-ra enneél többet asszem nem lehet tenni. de az nem baj , ha nem ment még feljebb a höm 37 körülire?

olyan jo hogy irtok nekem, nagyon el vagyok keseredve..

2009. máj. 30. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is jártunk meddőségibe,de pfujj.

Szerencsére sikerült spontán nélkülük.

Neked nézték-e a hormonaidat?

Rendben vannak? Mert most tényleg minden esélyt megadtatok a babónak.

Nem mindenkinek megy 37 fölé,nekem igen.

Csak ne legyen progeszteron alultermelésed,mert akkor nem marad meg hiába termékenyül meg.

2009. máj. 30. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha lh tesztet használtál, akkor az nem mutatta, hogy mikor van tüszőrepedésed? Egyébként ezek a tüneteim voltak nekem nagyon erősen és sajnos megjött. Ezt csak azért irom, hogy ne éld még bele magad, mert nagyobbat csalodsz. Szóval amig nem jön meg, addig még bármi lehet. :) Szorítok!!!!! :)
2009. máj. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!