Ma volt tüszőrepedésem, de ha ma nem szeretkezünk, csak holnap (mert tegnap voltunk együtt és elvileg ennyi idő minimum kell a spermiumok termelődésének) akkor még meddig leszek fogamzóképes?
Hűű nem irigyellek, hogy így kell számolgatnod, hogy teherbe ess. :S
Szerintem ha holnap együtt lesztek akkor ugyan annyi esélyed lesz a teherbe esésre mintha ma lennétek együtt.
Köszi,nem kell h sajnálj:-) az első bébi egyből sikerült:-),most meg azért vagyok kiváncsi,mert ismét kisfiúra vágyunk,és azért kellene h minél "Közelebb legyek"a tüszőrepedéshez:-)
de amugy most néztem,h a petesejt tüszőrepedéstől számítva 12-24 óráig megtermékenyithető,s ha az elején,lányesélyes,végefelé meg FIÚ,úgyhogy ez a lényeg:-))))
Szia!
Én ezt a várakozás dolgot sem értem, mi akkor voltunk együtt mikor jól esett, és bizony volt olyan hogy naponta..és összejött a Minike:)
Szóval legyetek együtt, mikor kedvetek tartja, a lényeg úgyis, hogy egészséges legyen, hiszen ha kislány lesz, neki is ugyanúgy fogtok örülni:)
17+3 úgy néz ki kislányos kismami:D
köszi a válaszokat:-)
persze, a legfontosabb,h egészséges legyen:-)
különben is Férjecském szerint "Kisfiúnk már van,legyen Kislány is":-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!