Vélemény? Elvileg 12 dpo facelle 25 ös du pisi
2017. márc. 16. 17:32
11/32 A kérdező kommentje:
kedves 11 dpo-s gratula neked ...te is facellével teszteltél ?....nem tennéd fel a képét ?...az a baj hogy ami régi kepfeltoltes.hu azt már be sem adja a gyakori csak ami .eu-s
2017. márc. 16. 19:51
12/32 anonim válasza:
A szemednek hihetsz, az nem teved egy egyertelmu tesztnel.
13/32 anonim válasza:
Sejtettem. :) élvezd.:) biztos jo erzes.:)
14/32 anonim válasza:
11 dpo-s vagyok. Sajnos nem jó képet csinál a telefonom, élőben jobban látszódnak. Mivel mind a kettő tokos, így a kép erejéig kiszedtem belőle.
15/32 anonim válasza:
Hidd csak el nyugodtan mert ez szèp pozitiv és Gratulálok😊
16/32 A kérdező kommentje:
kedves 11 dpo-s válaszadó köszönöm igen pozi ez is :)
2017. márc. 16. 21:12
17/32 A kérdező kommentje:
gratula neked :) szép babavárást kívánok mindkettőnknek
2017. márc. 16. 21:15
18/32 anonim válasza:
Jó egészséget és boldog babavárást! Kezdek kicsit megnyugodni, mert mára sokkal szebb csíkot mutat a facelle mint tegnap. Te hogy vagy?
19/32 A kérdező kommentje:
tud nekem adni valaki erre értelmes magyarázatot ugyanaz a facelle ugyanaz a doboz a két teszt kinézetre kicsit eltér de ami a nagyobb baj csíkban is :( az alsó csütörtök délutáni pisi a felső ma reggel ....nagyon elkeseredtem....
2017. márc. 18. 05:46
20/32 anonim válasza:
Hàt az elözö teszted eggyértelmü pozitiv pedig,lehet rossz a 2 ik teszt vagy nem volt olyan koncentrált a vizeleted.De sajnos lehet kèmia terhesség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!