Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Teherbe estem?

Lányok! Teherbe estem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,most felvételizek egy nagyon fontos helyre,eddig kapcsolatom miatt szedtem fogamzásgátlót,most ebben a hónapban nem szedtem kimaradt egy havi adag,aztán cikluson 21.napján voltam fel irtani újból hogy mégis szedni fogom,ekkor volt egy 17mm-es domináns tüszőm,az orvos mondta most lehetek középidőbrn,endometrium vastagsága 14mm volt a leletemen,és valóban a tipikus nyák is ekkor volt..nos ezen az estén szex volt a barátommal és nem nagyon védekeztünk sehogy...Most félek hogy a szerencse eláll tőlem...nem akarok terhes lenni..Nyugtassatok meg!

2017. márc. 16. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az vagy, vagy nem. Ez kiderül, nem sokára, ne aggódj. Az esélye fennáll, mivel nem védekeztetek. Erre miért nem akkor gondoltál, mikor felelőtlenül szexeltetek?

Nem tudlak megnyugtatni sajnos.

2017. márc. 16. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Kevesen vannak ennyire tisztában a peteéréssel kapcsolatos dolgokkal, mégis?? Miért? A pasi sem akart védekezni? Mármint tisztességesen.

A fenti adatok alapján egy cuki kislány babát vízionálok...

2017. márc. 16. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Hát, mindent megtettetek a gyerekért, pont középidőben, védekezés nélkül. Remélem ha terhes vagy nem fogod elvetetni.
2017. márc. 16. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szerencse vagy balszerencse, hanem jozan esz es biologia. Peteereskor vedekezes nelkul szex, ebbol szokott lenni a kisbaba.
2017. márc. 16. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

2 hét múlva jönnek a pozitív tesztes kérdések.

"Ez ugye nem pozitív?" De bizony ez az!

2017. márc. 16. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon felelőtlen volt, épp így készül a kisbaba. majd 2 hét múlva tesztelj, és megtudjuk, hogy lehet-e gratulálni
2017. márc. 16. 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán el szoktam menni ilyen kérdések mellett, de most nem tudtam, bakker, még a doki is mondta, hogy pont jókor vagy jó helyen úgymond és ennek ellenére nem védekeztetek!? Jó esélyeid vannak a babára..., de őszintén remélem, hogy megúszod és ezáltal a leendő babád is az abortuszt.
2017. márc. 16. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem vagy normális! Ultrahanggal igazolnak egy tüszőt, és te még aznap védekezés nélkül szexelsz?!

Tudod, kik csinálnak ilyet? Akik gyereket akarnak és biztosra akarnak menni!!! Akik nem vaktában akarnak próbálkozni, hanem mielőbb gyereket akarnak!!!

A spermiumok 2 napig életképesek...

Azt mondod, nem akarsz terhes lenni? Pedig MINDENT megtettél, hogy az legyél. De miért?

Kérlek, írd meg, mert őszintén érdekelne.

Megnyugtatni sajnos nem tudlak.

2017. márc. 16. 16:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez vicc?
2017. márc. 16. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát te sem vagy 100as, az már tuti. Nem foglak megnyugtatni, mert ahogyan az előttem is leírták már, mindent megtettél, hogy terhes legyél! 18 éves létedre annyi eszed lehetne, hogy védekezz, ha nem akarsz terhes lenni!
2017. márc. 17. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!