PCOS lanyok, akik a menmentisbe jartok, es teherbe estetek, segitenetek?
Vegre ugy tunik velem is megtortent a csoda, es bekoltozott a pocaklako. Ma vagyok mensi szerint pont 5 hetes. Breyer Helga a kezeloorvosom az MM-ben, azt mondta, egybol hivjam, ha pozitiv a teszt, hogy hogyan tovabb. Persze ma hivtam, de a recepcion tul nem jutottam, leraztak azzal irjak a kozponti email cimre, aztan ok meg majd tovabbitjak neki. Szoval sokkal elorebb nem jutottam, pedig jol esett volna egy kis megnyugtatas.
Ezert kerdezlek titeket, akik mar atestetek ezen, hogy nektek hogy volt? Mivel masabb PCO-skent terhesnek lenni, ha amugy 6. honapja allok kezeles alatt, gyogyszert szedem, es tartom a dietat. Lehet valami baj, vagy kb pont annyi az eselye mint egy "egeszseges" nonel. Nem felek annyira, mert mar volt egy tokeletesen problemamentes terhessegem, es eddig ugy nez ki ez is pont olyan lesz, legalabbis remelem, de jol esne egy kis tapasztalat.
szia!
én most vagyok 29 hetes terhes,és én is odajárok kezelésre.
babát nem akartunk,de összejött:D
gyógyszert szeded még?
Szedem persze, kell is ha jol tudom a 12. hetig, de van aki 24-26. hetig is szedi. Akkor arra lennek kivancsi, hogy nem a nogyogyaszati, hanem maga az endokrinologiai szempontbol mi lesz a teendo a tovabbiakban? Milyen plusz vizsgalatokra, vervetelekre szamitsak.
Amugy gratula a babahoz!
1, vagyok
igen nálunk nagyobb az esély a cukorra,ami nálam elő is jött,így a 14 hét óta 160gr ch diétán vagyok.a meforalt 34 hétig szedem még.
tényleg figyelj a diétára és nem lesz semmi gond akkor.
egyenlőre nincs semmi teendőd..majd a terheléses cukor 12-14.héten.
szia. Gratulálok!
Az emailre nekem nagyon gyorsan válaszoltak, vasárnap megírtam, hogy pozitív a teszt, hétfőn már jött a válasz. Nekem az eucreast kellett folytatnom a 14.hétig (12-től leépítve).
Be lehet fizetni mindenféle terhes csomagra, én az endokrinra jártam. Ez havi terhelést jelentett, ebből 2x volt cukros, a többi reggelizős. Két pontosak voltak, csak cukrot néztek, inzulint nem. Változó volt, úgy emlékszem a cukros víz után 120 percest, a reggelizősnél 60 percest néztek. Plusz nálam havi pajzsmirigy ellenőrzés, bár nekem pm.gondom is van. Szombaton vették a vért, hétfőn már írta a doktornő, hogy milyen az eredmény, mit csináljak.
Nekem nődoki duphastont is írt a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!