PCOS lanyok, akik a menmentisbe jartok, es teherbe estetek, segitenetek?
Vegre ugy tunik velem is megtortent a csoda, es bekoltozott a pocaklako. Ma vagyok mensi szerint pont 5 hetes. Breyer Helga a kezeloorvosom az MM-ben, azt mondta, egybol hivjam, ha pozitiv a teszt, hogy hogyan tovabb. Persze ma hivtam, de a recepcion tul nem jutottam, leraztak azzal irjak a kozponti email cimre, aztan ok meg majd tovabbitjak neki. Szoval sokkal elorebb nem jutottam, pedig jol esett volna egy kis megnyugtatas.
Ezert kerdezlek titeket, akik mar atestetek ezen, hogy nektek hogy volt? Mivel masabb PCO-skent terhesnek lenni, ha amugy 6. honapja allok kezeles alatt, gyogyszert szedem, es tartom a dietat. Lehet valami baj, vagy kb pont annyi az eselye mint egy "egeszseges" nonel. Nem felek annyira, mert mar volt egy tokeletesen problemamentes terhessegem, es eddig ugy nez ki ez is pont olyan lesz, legalabbis remelem, de jol esne egy kis tapasztalat.

Én is oda jártam Major doktornőhöz. Épp akkor voltam nála kontrollon, mikor már volt a kezemben egy pozitív teszt:-) (4 hetesen). Gyorsan kért még vérvételt, megnézte a progeszteront, de mivel ez jó lett, nem kaptam pótlást. A Merckformint a 12. hétig kellett szednem, ezt e-mailben "beszéltem" meg a doktornővel, nekem nem is kellett azóta visszamennem.
Nyugi! Minden rendben lesz!! Nekem a terheléses cukor is jó lett a 26. héten, de tartottam is a diétát végig.
Gratulálok a babához!!:-))

Sziasztok!
Én is Breyer doktornőhöz járok. Én pénteken írtam egy mailt a központi címre, ami a hétfőt már érintené, de sajnos nem kaptam választ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!