Lányok! Hogyan eshetnék könnyen teherbe?
Nyomjon beléd annyit amennyit csak tud, amilyen gyakran csak tudja. Nekünk a párommal bejött. :)
N/35
A kérdés feladója vagyok:
Felőlem privátba is írhattok!
Mikor kezdődik a vérzés,melyik naptól és meddig tart a ciklusod?
Amikor elmúlik a vérzésed,vagyis abban az egy hónapban,amig "szünetel",a hónap közepén van a termékeny időszak..Kb egy hétig tart..Na már most,abban az egy hétben van egy nap,az ovulációs időszak,amikor egy nő a legtermékenyebb..Próbáljátok akkor,főleg azon a héten.
Először is mi a nagyon rég? Évek? Másodszor milyen a ciklusod? Rendben van? Szabálytalan? Ha a "régen" már fél-egy év, akkor keress fel orvost, első körben nőgyógyászt. A párod elmehetne spermavizsgálatra, mert amíg az nincs meg, veled úgyse csinálnak semmit. Amit minden további nélkül megtehetsz, az a reggeli hőmérőzés, az nagyon sokat elárul a működésedről tökingyen.
Ez írja le legjobban, hogy kell alkalmazni:
Itt meg szépen tudod vezetni:
Részemről a minden másnapi szex volt eredményes az ovu környékén, a túl gyakorinál lehet, hogy a párod nem tud eleget újratermelni. Nekem tüszőérlelésem és repesztésem volt, utána otthoni akció. A doki másnaponta rendelte el a szexet. Eléggé bejött, ikreket várunk. :)
30/N 14 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sokat segített a 4. válaszadó. Pontosan tudom mikor van OVU-m.
Úgy néz ki végre sikerült! Most már alig várjuk a pocaklakót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!