Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a neve, és mikortól illetve meddig kell számolni, hányadik napon van menzesz után az az időszak LÁNYOKNÁL amikor bevadulnak illetve könnyen eshetnek teherbe. Stb?
A vérzés utolsó napja után 12-14 nappal peteérés, utána a vérzés beálltáig kimondottan termékeny időszak van. Szerintem közvetlenül a peteérés után a legvadabbak, akkor nagyon sok hormon tombol.
21F
3.!
Ennek olvass utána még egy kicsit, mert nagyon félrevezeted a kérdezőt!
A vérzés 1. napjától számolunk mindent, nem az utolsó napjától!!!
A vérzés 1. napja után, a 12-16. napon van általában (de ez ugye nem szentírás) a peteérés. Ekkor a legtermékenyebbek a nők. A peteérés után nem tud megtermékenyülni, tehát nem lehet, hogy a következő vérzésig termékeny!
De mivel minden adat csak általában igaz, ezért egyénenként ezek változóak lehetnek.
#4 válaszában "peteérés után nem tud megtermékenyülni" biztos nem igaz, mert ez sem szentírás, ráadásul a hüvelyváladék állaga ilyenkor bővebb, hígabb és ízetlenebb egészen a vérzésig, ami szerintem eléggé szexra csalogatja a férfiakat.
Azt pedig könnyen lehet, hogy az első/utolsó nap dolgot benéztem, bocsi.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!