Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselik a férfiak a párjuk havi menzesz ciklusukat? (többi lent)
Az én párom nem csinál ebből ügyet. Megvan és kész.Ilyenkor egy szóra ugrik amikor kérem hogy nyomkodja,masszírozza meg a melleimet,mert amikor megjön,akkor bekeményednek,és fájnak.Elhiheted,hogy örömmel nyomkodja,masszírozza.D
Nem undorodik tőlem,hiszen tudja hogy ez az élet velejárója..Az fürdőszobai helyzetet meg nem ellőtte csinálom, így nem is érinti kellemetlenül..
Miért kéne sajnálni? És főleg miért kéne undorodni? Nem "tisztába teszi magát, mac tampont cserél.
Engem nem zavar, mi szeretkezünk is ezalatt is.
Titokban örülök hogy orál hét van, de cserébe mindent megcsinálok (házimunka, kaja) ha rosszul van.
25/F
Orál hét :DDD
Háhá :D
Az én párom eltűri, ugyanis hálistennek ritkán vannak falkaparós fájdalmaim :)
Az ezt megelőző két hétben látványosabban vagyok idegbajos, ilyenkor tudja és mondja is hogy: Két hét múlva megfog jönni:)
Nem undorodik, ő is örül, hogy "orál hét" van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!