Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselik a férfiak a párjuk havi menzesz ciklusukat? (többi lent)
Lekopogom, ha nem járna vérzéssel, nekem fel se tűnne, hogy megjött. Fájdalmat soha nem éreztem, talán 1-2 alkalommal valami nyomásszerű dolgot első nap, de max ennyi.
WC-re pisilni is jár naponta párszor az ember, azt jellemzően nem kérdezik meg, hogy épp milyen célból megy oda az ember.
Talán egy picit fizikailag gyengébb leszek, de ez szintén nem érinti a férjemet, mert amúgy sem én szoktam hordárkodni.
A vőlegényem teljesen jól viseli, hiszen én sem csinálok nagy ügyet a menzeszből. Előtte egy héttel kábé kicsit hisztisebb vagyok, néha ok nélkül sírok, de ez szerinte aranyos. :)
Na pedig nem nagyon erős a vérzés (min az első 2-3 napban nekem), akkor szeretkezni is szoktunk.
ma 20:02
igen,pont ezért hamarabb ürül a cucc és nem tart hosszan,amúgy nem értem , hogy tapasztalati válaszokat hogy lehet lepontozni.
nekem a 2. nap a legrosszabb, de nem a fájdalom, hanem a mennyiség miatt.
olyankor elfogadja a párom hogy egész nap pihenek.
mondjuk nekem 3 nap alatt lezajlik, úgyhogy szerintem az abszolút kibírható. néha ha kell, elmegy gyógyszerért, de nem csinálunk különösebb ügyet ebből
Szinte semmi változást nem okoz, úgyhogy ha nem mondanám, fel se tűnne neki (szex is ugyanúgy van ilyenkor is).
Ha nagy ritkán rosszul is leszek, szólok, és már repül is a gyógyszertárba fájdalomcsillapítóért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!