Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselik a férfiak a párjuk havi menzesz ciklusukat? (többi lent)
Nekem nagyon szokott fájni olyankor a derekam, hányingerem van, fáj a fejem és levert vagyok az első 2 napban. Ilyenkor mindig "puhára vágyom", nézem a tévét munka és suli után az ágyból, csinál nekem fürdőt, hoz valami édességet. És ezek nagyon kedves gesztusok, nagyon figyelmes tud lenni.
21/L
A meleg enyhiti a fajdalmat azert veszek forro furdot.Szulesem elott nagyon fajt neha, volt mikor gyogyszerek sem segitettek, a forro viz pedig mindig.
Van aki melegvizes palackot hasznal.Szerintem ilyenkor senkit nem erdekel, hogy picit jobban verzik ha nem faj.
amint kiejtem a számon, h megjött, már rohan le Advil-ért :D a tökéletes férfi :)
békén hagy, nincs orál hét :P
van, hogy az éjszaka közepén felébredek, mert annyira fáj mindenem odalenn. behozza a vizet, gyógyszert, vígasztal, stb.
nem undorodik semmitől, tudja hogy ez ezzel jár. szülés után még kiábrándítóbban fogok majd kinézni, szóval fel lesz készítve legalább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!