Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm lehet, hogy terhes?...

A barátnőm lehet, hogy terhes? Most mit csináljunk? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon kétségbe vagyok esve, légyszives adjatok tanácsot, hogy ilyenkor mi van. A barátnőm még csak 18 most fog érettségizni és szeptembertől egyetemre fog járni... 6 hónapja vagyunk együtt és hát már volt párszor olyan, hogy nem védekeztünk de még sosem lett semmi baj belőle mert én mindig időbe kihúztam. De már 3 hete késik neki és teljesen kivan. Rendszeresen jár nőgyógyászhoz elméletileg nem késhet neki, vagyis nincs semmilyen betegsége ami miatt késhet. Én akarok tőle majd gyereket de semmiképpen nem most, el sem tudom képzelni, hogy most ezt hogy fogjuk beadni mondjuk az ő szüleinek mert ők nagyon szigorúak vele, az anyja orvos az apja ügyvéd és neki is diplomát "kell" szereznie, de nyilván ez így nem jöhet össze.

Szegényt úgy sajnálom, annyira kivan folyton sír és nagyon nagyon nagyon haragszik rám :( Nem is nagyon beszél velem pedig ezt együtt kellene megoldanunk. Múltkor azt mondta, hogy tönkre tettem az életét mert nem bírok magammal. Én hiába mondtam a fogamzásgátlót azt ő nem akart szedni pedig fizettem volna. Nem akar ilyen fiatalon anya lenni, de elvetetni sem akarja. Nagyon aggódok nehogy valami hülyeséget csináljon, nagyon stresszes neki az élete mostanában, mindig túl van hajszolva, neki folyton a legszebbnek, legokosabbnak, legfittebbnek kell lennie teljesen túlhajszolja magát. És most még engem is el akar marni maga mellől, persze ezt úgy sem hagyom. Ja igen, már csináltunk egy tesztet az pozitív lett, de ő akar még többször is mert szerinte lehet, hogy egy még nem megbízható. Fogalmam sincs mi lesz most ha tényleg beigazolódik, hogy terhes de komolyan mondom. Az apja lecsavarja a fejem és még talán mást is. Nem akarom elhagyni soha a barátnőmet mert annyira szeretem de most ő is úgy össze van zavarodva, nem tudom mit csináljak... Kábé mindenki engem fog utálni és felelősség tenni az egészért, ami nem érdekel de a barátnőmet, hogyan békítsem már ki? Tegnap is a fejemhez vágta az ajándékait amiket kapott tőlem :(

2017. febr. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
70%

"Én hiába mondtam a fogamzásgátlót azt ő nem akart szedni pedig fizettem volna."

Neked kellett volna gumit húzni, te f!

Érett" felnőttként" mást se tudsz most se, mint a másikra mutogatni és őt szidni. Tényleg naaagyon szeretheted.

2017. febr. 16. 08:12
 12/58 anonim ***** válasza:
89%
menjetek el nőgyógyászhoz nehogy gondok legyenek, lehet leszedik a fejem de ha időben vagytok és mindenki egyetért a családban akkor el kell vetetni a babát, vagy szülje meg és adja örökbe még mindig jobb mint boldogtalan legyen mindenki.
2017. febr. 16. 09:54
 13/58 anonim ***** válasza:
83%

Ha pozitív a teszt akkor nem lehet, hanem biztos. Ha elég érettek voltatok a védekezés nélküli szexhez, akkor legyetek elég érettek ahhoz is, hogy vállaljátok a következményeit.

Gratulálok, apuka leszel!

2017. febr. 16. 10:25
 14/58 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! a 3 hetes késés és a pozitív teszt egyértelműen terhesség!

De nem éri meg azon filózni, hogy mi lett volna, ha. ILyenkor mindenki osztja az eszét, hogy védekezni kellett volna, de ez most már lényegtelen.

Ne pánikoljatok. Jó, hogy felelősséget vállaltok a tettetekért, dícséretes, hogy nem akarod semmiképp elhagyni a barátnődet, hisz a gyerekeddel várandós. Állj mellette továbbra is, és támogasd. Mst gondolom a hormonok miatt annyira "hisztis", de ez elmúlik, és nagyon hálás lesz neked, hogy mellette maradtál.

Minden menni fog, egy baba nem a világ vége. Mellette is lehet diplomát szerezni, csak legyetek kitartóak.

És lehet, hogy eleinte mérgesek lesznek a szülők, de beletörődnek, és szerintem támogatni fognak benneteket, amiben tudnak, csak látniuk kell rajtatok, hogy igenis igyekeztek és nem hárítjátok a felelősséget az ők vállukra.

Kitartást, minden rendeződni fog :)

2017. febr. 16. 10:52
 15/58 anonim ***** válasza:
65%

Persze, ő szedje a fogamzásgátlót, te meg vígan élvezed a részedet. Tudod te, mit tud okozni egy fogamzásgátló? Van, akinek beválik, de van akinek nem, és szív a mellékhatásai miatt még hónapokkal az abbahagyás után is!

Én szabad akaratomból szedtem egy ideig, de ha a barátom megpróbálta volna rám erőltetni csak azért, mert neki derogál a gumi, kivágtam volna az ablakon.

Ha pozitív volt a tesztje, csinálhat akármennyit, akkor is terhes lesz. Sőt akkor is, ha a barátnőd a homokba dugja a fejét, ahelyett, hogy beszélne veled. Vállald a felelősséget, és próbáljatok meg rá kitalálni valamit ahelyett, hogy úgy viselkedtek, mint a dedósok. Komolyan, és nektek lesz gyereketek...

2017. febr. 16. 11:40
 16/58 anonim ***** válasza:
29%

Az abortusz gyilkosság, hiszenn az ott egy emberi lény magzati korban. Ha minden háttér adott, vállalnotok kell a következményeket. Az a gyermek nem tehet róla, hogy éppen most megfogant, mikor "nem alkalmas" éppen nektek.

Tovabbtanulni lehet gyerek mellett is. Nekem volt csoporttársam, aki be is hozta néha a babáját az egyetemre. Eleinte babakocsiban szunyókált, 3 évesen meg édesen elrajzolgatott anya mellett, amíg az előadásom ültünk. Talán meg plusz pontot is kap érte, de ebben nem vagyok biztos. Az viszont biztos, hogy gyedet és családi pótlékot is kap. Ne szalasszáok el, az abortuszt nagyon megviseli a nőket testileg és lelkileg is. A kapcsolatotok soha nem lesz már a régi. Jobb egy élő gyerek szüleinek lenni, mint egy halott gyerekének, mert ti már szülők lesztek, így is, úgy is. Állj a párod mellett, és meglátod, mekkora örömöd lesz a családodban! Fiatal, laza, jófej szülők lesztek, a kicsi imádni fog titeket a világon mindennel jobban! Jó egészséget kívánok. :)

2017. febr. 16. 12:33
 17/58 anonim ***** válasza:
77%
Ha megtartjátok: gyerek és várandosság mellett tanultam és tanulok, dolgozok. Vitamint, legalább folsav- vas- b12 és magnézium, mindenképp szedjen.
2017. febr. 16. 12:38
 18/58 anonim ***** válasza:
70%
miért ne jöhetne össze??? fél éves gyerekem van, most volt a diplomavédésem (jogi). van aki család ÉS munka mellett diplomázik. nem kell azért feladnia, az álmait, sőt. lépéselőnyben lesz, hiszen mire dolgozni kezd óvodás gyereke lesz, nem gyessel kezdi a pályáját. ha szeretne jó gyed-et, írjatok privit.
2017. febr. 16. 12:52
 19/58 anonim ***** válasza:
86%
Ő tömje magát hormonális fogamzásgátló tablettával mert te lusta vagy Óvszert húzni. ? A megszakításos szex Nem Védekezés. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezzetek Normálisan. Ne játszatok a tűzzel mert előbb vagy utóbb megéget de nagyon. És akkor majd jöttök ide siránkozni hogy Úr Isten mit csináljatok " lehet hogy terhes "? 3 hete késik neki. Megszakításos módon szexeltek ami még mindig nem védekezés. Igen lehet Terhes. Csinált már terhességi tesztet? De egyébként a barátnőd is buta hogy bele ment a gumi nélküli szexbe
2017. febr. 16. 12:56
 20/58 anonim ***** válasza:
95%
Ja hogy csinált tesztet. Pozitív.. Akkor tuti Terhes
2017. febr. 16. 12:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!